αθηνόραμα Club

2 κωμωδίες στο Χυτήριο με έκπτωση 50%

01/08/2016

Επιλέξτε ανάμεσα στον σαρκαστικό τολμηρό μονόλογο-stand up comedy «Πολύ κακές λέξεις» με τη Σοφία Μουτίδου και την τρελή φάρσα «ΒAM-BAM!», και τα δύο με 2 άτομα στην τιμή του ενός, για τα μέλη του αθηνόραμα Club.

Πολύ κακές λέξεις

Στο θεατρικό κήπο του Χυτηρίου, η Σοφία Μουτίδου είναι αποφασισμένη να μας πει «Πολύ κακές λέξεις», ερμηνεύοντας τον σαρκαστικό, τολμηρό και …βρωμόστομο μονόλογο-stand up comedy που έγραψε η ομάδα «ΔΕΛΤΑ», η οποία υπογράφει και τη σκηνοθεσία, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Αλέξανδρου Ρήγα. Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία περιμένει τη σειρά της στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου. Ο δε νευρολόγος είναι τόσο διάσημος, ώστε τους ασθενείς του τους επιλέγει έπειτα από casting -παρακολουθεί, δηλαδή, μόνο τους πιο «ιδιαίτερους» και πιο διαταραγμένους…Η πρωταγωνίστρια μας ελπίζει να αυτή θα είναι η τυχερή, η οποία θα κερδίσει έξι μήνες δωρεάν θεραπεία και το έπαθλο των 10.000 ευρώ... Προκειμένου να το επιτύχει αυτό εξομολογείται όλα όσα της έχουν σπάσει τα νεύρα: οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, η θρησκεία, ο γάμος, ο έρωτας. Οι θεατές χρίζονται συνυποψήφιοι ασθενείς του προθαλάμου γιατί, όπως υπογραμμίζουν οι συντελεστές «συγκάτοικοι είμαστε όλοι στον σουρεαλισμό που λέγεται σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα!». 

ΒAM-BAM!

Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλης  Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα,  Αιμίλιος Ράφτης, Βίκυ Κάβουρα και, σε ρόλο έκπληξη, ο Παντελής Καναράκης: όλοι τους πρωταγωνιστούν στην τρελή φάρσα των Ρέι Κούνεϊ και Τζον Τσάπμαν και μπλέκονται σε ανατρεπτικές καταστάσεις και ανελέητες παρεξηγήσεις με αφορμή μια δεξίωση σε μια τριώροφη εξοχική κατοικία. Όλα ξεκινούν τη βραδιά που ένα συντηρητικό αντρόγυνο ετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων και, χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται κατά λάθος μπλεγμένο σε μια περίεργη υπόθεση απιστίας. Ο έμπειρος σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, βασιζόμενος στη μετάφραση της Βάσιας Παναγοπούλου, μεταφέρει την πλοκή στην ελληνική πραγματικότητα και στην Αθήνα του σήμερα.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο https://www.athinoramaclub.gr/theatre/