Αθηνόραμα Club

«Aντιγόνη» με 50% στα ανοιχτά θέατρα των δήμων

24/06/2016

Είστε μέλη του Αθηνόραμα Club; Αν ναι, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να δείτε μια μεγάλη παραγωγή αρχαίου δράματος στη γειτονιά σας, εξασφαλίζοντας έκπτωση 50% στην αγορά 2 εισιτηρίων (2 άτομα με ένα εισιτήριο). Διαχρονικό σχόλιο για την αλαζονεία της εξουσίας και παγκόσμιο μήνυμα αντίστασης, η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στη σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, έφερε πέρυσι στα ανοιχτά θέατρα της Ελλάδας περισσότερους από 50.000 θεατές και φέτος επαναλαμβάνεται.


Με την εξαίσια Ιωάννα Παππά ως Αντιγόνη, τον Νικήτα Τσακίρογλου ως εμβληματικό Κρέοντα και συμπρωταγωνιστές τούς Σταύρο Ζαλμά, Νίκο Αρβανίτη, Ελένη Ζαραφίδου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κώστα Φαλελάκη, Κώστα Βελέτζα, Γιώργο Παπαπαύλου, Μάνο Καρατζογιάννη και Γιώργο Νούση αλλά και την ιδιαίτερη, πρωτότυπη μουσική του Σταύρου Γασπαράτου, η «Αντιγόνη» σε παραγωγή της 5ης Εποχής επανακάμπτει και από τις 30/6 (Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη) ξεκινά το ταξίδι της σε 30 πόλεις της Ελλάδας και την Κύπρο, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο.

Το Αθηνόραμα Club παρέχει την έκπτωση 50% στα μέλη του για τις παραστάσεις της «Αντιγόνης» στο Θέατρο Πέτρας (30/6), στο Κηποθέατρο Παπάγου (στις 4/7) και στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης (στις 6/7). Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο https://www.athinoramaclub.gr/theatre/