αθηνόραμα Club

Γνωρίστε τη θεατρική ομάδα «Δον Κιχώτες» με 20% έκπτωση

04/05/2017

Μια θεατρική ομάδα παιδικού θεάτρου που φέρνει το θέατρο ακόμη και στο σπίτι μας! Καλωσορίστε την με το αθηνόραμα Club σε προνομιακή τιμή...

Σε σχολεία, νηπιαγωγεία, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, βιβλιοπωλεία, δημοτικές βιβλιοθήκες ή …στο σαλόνι του σπιτιού σας έρχονται οι «Δον Κιχώτες», η ιδιαίτερη θεατρική ομάδα που παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε μέρη – έκπληξη! Ειδικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club, οι Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Σοφία Νικολοπούλου, Κατερίνα Ντόβολου και Χρήστος Χριστόπουλος, γνωστοί και ως «Δον Κιχώτες», κρύβουν μια ακόμα έκπληξη καθώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με 20% έκπτωση.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από όσα…μαγειρεύουν οι «Δον Κιχώτες», το Σάββατο 6/5 (6.30 μ.μ.) τους βρίσκετε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου στα πλαίσια του φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις 2017» διασκευάζουν το παιδικό βιβλίο «Μην τρως ότι σου σερβίρουν» της Ελένης Σβορώνου. Η… χορταστική παράσταση για παιδιά ηλικίας από 6 ετών παρουσιάζει τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή του βιβλίου και διάσημου γευσιγνώστη κύριου Φρικασέ, ο οποίος μας οδηγεί σε μια πολιτεία-παράδεισο γεύσεων και με διασκεδαστικό τρόπο μας συστήνει τη σπουδαιότητα της σωστής παραγωγής τροφών, τόσο για την προστασία του πλανήτη όσο και για την εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής.

Βρες όλες τις παιδικές δραστηριότητες που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση 20-50% με το αθηνόραμα Club εδώ.