αθηνόραμα Club

Δείτε το «Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη» με το αθηνόραμα club

27/07/2017

Ο Τόμας έχει μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο, γράφει διηγήματα και αναζητά σκοπό στη ζωή του. Σοκάρεται όταν μια μέρα ανακαλύπτει πως ο πατέρας του έχει κρυφή σχέση με μια όμορφη, μυστηριώδη γυναίκα και φοβούμενος την ασταθή ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του, τη συναντά και της ζητά να διακόψει το δεσμό. Όταν όμως τη γνωρίζει καλύτερα, αρχίζει να την ερωτεύεται κι εκείνος.

Μια από τις πλέον αναμενόμενες ανεξάρτητες αμερικανικές ταινίες της χρονιάς έρχεται στη χώρα μας σε παγκόσμια πρώτη(!), σε σκηνοθεσία Μαρκ Γουέμπ («(500 Μέρες) με τη Σάμερ», αλλά και του «The Amazing Spider-man») και με πρωταγωνιστές τους Κάλουμ Τέρνερ, Κέιτ Μπέκινσεϊλ, Τζεφ Μπρίτζες, Πιρς Μπρόσναν και Σίνθια Νίξον.

Δείτε το «Μόνο Αγόρι στη Νέα Υόρκη» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: