Επιστροφή στα αποτελέσματα αναζήτησης

Hide & Seek

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι
Τηλ.: 2106776747

Τιμές: € 28 - 35
Πληροφορίες: Kαθημ. από 12 μεσημ. Σάβ., Κυρ από 9 π.μ.


Bar-restaurants
Το όνομα αυτού του bar-restaurant με την all-day λειτουργία σημαίνει «κρυφτό». Κι είναι όντως κρυμμένο σε μια λουλουδιασμένη, δεντρόφυτη αυλή της οποίας την είσοδο καλείσαι να εντοπίσεις στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, ενώ και ο χειμωνιάτικος χώρος είναι άνετα στημένος. Οι μεσογειακές/διεθνείς γεύσεις της κουζίνας που επιμελείται ο γνωστός σεφ Γιάννης Λιόκας συγκατοικούν με ευφάνταστα signature κοκτέιλ από το δυνατό team της μπάρας.
Ο χώρος συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλη την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου. Η κάθε κάρτα μέλους καλύπτει μέχρι και 8 άτομα.
Χάρτης
Πως θα πάω ( οδηγίες μέσω google maps )
ΠΡΟΣΟΧΗ:

Εστιατόρια από 20% έως και 30% έκπτωση
Η κάρτα καλύπτει μέχρι και 8 άτομα

Απολαμβάνεις περισσότερο την έξοδο με φίλους για φαγητό με την κάρτα μέλους αθηνόραμα Club!
Εστιατόρια και ταβέρνες σε όλη την Αθήνα προσφέρουν στα μέλη και την παρέα τους έκπτωση έως και 30% στο σύνολο του λογαριασμού.

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης

Το εστιατόριο συμμετέχει στο αθηνόραμα Club, προσφέροντας την έκπτωση που αναγράφεται δεξιά, όλες τις ημέρες λειτουργίας της επιχείρησης εκτός Σαββάτου