News

80+ παραστάσεις με 50% έκπτωση

29/12/2016

Γιορτές και θέατρο…πάνε μαζί! Εκμεταλλευτείτε τα προνόμια που σας εξασφαλίζει η κάρτα του Αθηνόραμα Club και επιλέξτε ανάμεσα σε 84 παραστάσεις – προτάσεις!

 «Άμλετ»
«Άμλετ»

Το «αθηνόραμα Club» προτείνει αυτήν την εβδομάδα (29/12/16-4/01/17) 84 παραστάσεις που μπορείτε να απολαύσετε με 50% έκπτωση (2 άτομα με 1 εισιτήριο)! Κωμωδία, δράμα, κοινωνικά έργα, αλλά και πολλοί μονόλογοι φιλοξενούνται τις εορταστικές ημέρες στις αθηναϊκές σκηνές και οι επιλογές είναι τόσες που σίγουρα καλύπτουν όλα τα γούστα.

Από τον πειραγμένο «Άμλετ» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη ως το χειμαρρώδη μονόλογο – δίωρο ρεσιτάλ της Άννας Βαγενά ως «Λωξάντρα» στο Μεταξουργείο, κι από το «Λεωφορείο ο Πόθος» που σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη στο Σύγχρονο Θέατρο με ένα από τα πιο δυνατά πρωταγωνιστικά ζευγάρια της θεατρικής σεζόν, τον Γιάννη Τσορτέκη και την Κόρα Καρβούνη ως τον πειραγμένο «Τσεχ-Off», μια σκηνική σύνθεση από την ανερχόμενη σκηνοθέτιδα Ιώ Βουλγαράκη.


Δείτε και όλες τις παραστάσεις που προτείνει το «αθηνόραμα Club» εδώ, κάντε εγκαίρως τις κρατήσεις σας και απολαύστε με τους συνοδούς σας παραστάσεις στην εορταστική Αθήνα!