αθηνόραμα Club

100 παραστάσεις με 50% στο αθηνόραμα Club

30/03/2017

Κωμωδία ή δράμα; Πειραματικό ή mainstream; Το Σαββατοκύριακο ή το Δευτερότριτο; Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, το Αθηνόραμα Club είναι εδώ για να καλύψει κάθε επιλογή.

 «Λαμπεντούζα»
«Λαμπεντούζα»

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει, το Aθηνόραμα Club παραμένει εδώ. Σε λίγες εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων 9/4, οι περισσότερες παραστάσεις της φετινής σεζόν ρίχνουν αυλαία.

Σπεύσατε, για όσες δεν θέλετε να χάσετε: από την «Λαμπεντούζα» (Θέατρο του Νέου Κόσμου) μέχρι το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» («Αλέκος Αλεξανδράκης»-Ριάλτο), από το «The Curing room» (Vault) μέχρι «Το στρίψιμο της βίδας» (Άνεσις) και από τα «Αμάραντα» (Faust) μέχρι το «Νύφη Κουράγιο» (Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη»), συνολικά 100 παραστάσεις είναι, αυτήν την εβδομάδα, στο Αθηνόραμα Club, εξασφαλίζοντας στα μέλη προνομιακή είσοδο με 50% έκπτωση (2 εισιτήρια στην τιμή του ενός).

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο έντυπο «αθηνόραμα» ή στο site www.athinorama.gr (βλπ. στήλη «Οδηγός Θεάτρου»). Γίνετε μέλος και αποκτήστε την κάρτα του «αθηνόραμα Club» μπαίνοντας στο www.athinoramaclub.gr ή τηλεφωνώντας στο 2107450114.