Αthinorama club

15% έκπτωση αποκλειστικά για τα μέλη του αθηνόραμα Club στο myshoe.gr!

Από - 24/12/2015

Ψάχνετε για παπούτσια και αξεσουάρ; Στον ελληνικό ιστότοπο myshoe.gr θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα, και μάλιστα με ειδική έκπτωση 15% για τα μέλη του Αθηνόραμα club μέχρι τις 31/12/2105.

Το myshoe.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ για εκείνη, εκείνον και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Με πλήρη γκάμα στα διάφορα στυλ και με πλούσια λίστα συνεργατών από γνωστά και διάσημα brands είναι βέβαιο το ότι εδώ θα βρείτε αυτό που αναζητάτε γρήγορα και εύκολα.

Μάλιστα, τώρα που το Αθηνόραμα club εξασφάλισε για τα μέλη του την ειδική έκπτωση του 15% είναι ευκαιρία να αποκτήσετε όλα τα νέα απαραίτητα για τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα.
 
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή:
 
Επισκέπτεστε τη σελίδα www.myshoe.gr μέχρι τις 31/12/2015.
 
Επιλέγετε τα είδη και τα προσθέτετε στο «καλάθι» των αγορών σας. Στη συνέχεια καταχωρείτε τον αριθμό μέλους της κάρτας σας στο πεδίο Προωθητικό Κουπόνι και επιλέγεται Ενεργοποίηση. Μετά την εφαρμογή του κωδικού σας υπολογίζεται αυτόματα η έκπτωση 15% στο συνολικό ποσό των αγορών σας.
 
*Η έκπτωση 15% ισχύει επιπλέον επί των εκάστοτε τελικών τιμών όλων των προϊόντων που είναι προς πώληση στην ιστοσελίδα www.MyShoe.gr , ακόμα και αν τα προϊόντα βρίσκονται ήδη σε έκπτωση. Εξαιρούνται τα προϊόντα που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης, στην παράγραφο Δ.1.1.1, ενώ ο κωδικός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν έχει ενεργοποιηθεί η προσφορά 2+1, που κατά καιρούς διενεργεί το MyShoe.gr
 
*Η κάρτα μέλους θα πρέπει να μην έχει λήξει την ημέρα της online αγοράς.