Αθηνόραμα Club

2 καλοκαιρινές κωμωδίες με 50% έκπτωση

02/07/2015

Θερινή επιθεώρηση δια χειρός Ρήγα-Αποστόλου ή κλασική φαρσοκωμωδία δια χειρός Ζορζ Φειντό; Οι κάτοχοι του Αθηνόραμα Club μπορούν να δουν και τις δύο «χαμογελαστές» παραστάσεις του θεάτρου Αθηνά σε προνομιακή τιμή.

 «Χωρίζουμε λέμε…»
«Χωρίζουμε λέμε…»

Το Θέατρο Αθηνά ανοίγει την οροφή του και με τον αέρα του θερινού spot μας περιμένει σε μια αλλιώτικη επιθεώρηση, γραμμένη από ένα συγγραφικό δίδυμο που ξέρει πώς να μας κάνει να γελάμε, τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. «Χωρίζουμε λέμε…» τιτλοφορείται η νέα καυστική κωμωδία τους κι έχει τρεις πρωταγωνιστές-εγγύηση: Μπέσυ Μάλφα, Ρένο Χαραλαμπίδη και τον ίδιο τον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Η υπόθεση αφορά ένα ζευγάρι στα πρόθυρα διαζυγίου, το οποίο επισκέπτεται τον δικηγόρο του για τις τελικές υπογραφές. Ο τελευταίος όμως αποδεικνύεται ένας συνδυασμός… Σέρλοκ Χολμς και Ζίγκμουντ Φρόιντ! Ανακρίνει και, ταυτόχρονα, ψυχαναλύει το ζευγάρι, καθοδηγώντας το σε απανωτές αποκαλύψεις για τη σχέση, το γάμο, την κρίση και άλλα δεινά όχι μόνο δικά του, αλλά όλης της σύγχρονης Ελλάδας.

 «Ράφτης κυριών»
«Ράφτης κυριών»

Ο γάμος και οι εξωσυζυγικές σχέσεις είναι, πάντως, το επίκεντρο και της φινετσάτης γαλλικής φάρσας του Ζορζ Φειντό «Ράφτης κυριών», την οποία σκηνοθετεί ο Ιωάννης Παπλωματάς στο θέατρο Αθηνά τα Δευτερότριτα. Οι ίντριγκες, οι απιστίες και οι παρεξηγήσεις περιστρέφονται γύρω από δύο άπιστα ζευγάρια μικροαστών όταν ένα παλιό ραφτάδικο ξεκινά να επιτελεί χρέη …ερωτικής φωλίτσας. Πρωταγωνιστούν ο Ισίδωρος Σταμούλης, η Κέλλυ Ανυφαντή, η Γωγώ Βογασάρη.
 
Οι κάτοχοι της προνομιακής κάρτας Αθηνόραμα Club εξασφαλίζουν είσοδο με 50% έκπτωση στην αγορά δύο εισιτηρίων και στις δύο παραστάσεις του θεάτρου Αθηνά την εβδομάδα 2-8 Ιουλίου.
 
Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο Αθηνόραμα Club εδώ.