5 + 1 προτάσεις για φαγητό με μαγευτική θέα και έκπτωση έως 30%

07/08/2018

Οι μέρες και οι νύχτες του Αυγούστου είναι φτιαγμένες για γεύσεις καλοκαιρινές και μαγευτική θέα...Καιρός να ανακαλύψεις τα πιο in σημεία της πόλης, με οδηγό το αθηνόραμα Club

Electra Restaurant

Διεθνείς γεύσεις με ελληνικές πινελιές συνθέτουν το ιδανικό γευστικό πλατό για να απολαύσετε τα πιο φωτογενή σημεία της πόλης από το "Electra Restaurant". Με την Ακρόπολη και την Πλάκα να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας, έχετε την ευκαιρία για ένα ρομαντικό δείπνο στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Kuzina

Με την απλότητα και το μεγαλείο του λευκού στη διακόσμηση, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Kuzina" αναλαμβάνουν οι δημιουργίες του Άρη Τσανακλίδη. Όσο για την θέα...θα είναι το μοναδικό που θα σας αποσπάσει την προσοχή από τις εκρήξεις γευστικής έμπνευσης!

La Suite Lounge

Με έμφαση στις ελληνικές πρώτες ύλες το "La Suite Lounge", έχει ολοκληρώσει ήδη περισσότερα από 40 χρόνια σταθερής παρουσίας σε ένα από τα πιο συμβολικά σημεία της πόλης. Από τις πλαγιές του Λυκαβηττού χαρίζει αβίαστη θέα μέχρι την Ακρόπολη, αφομοιώνοντας έτσι με τον πιο εύκολο τρόπο την ντιζαϊνάτη διακόσμηση.

POINT OF VIEW

Μεσογειακή και διεθνής κουζίνα γίνονται ένα γευστικό κουβάρι στο "Point of View". Ένα βήμα από την πολυτελή πισίνα του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε θέα από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι τον Σαρωνικό.

Premiere

Βραβευμένες γεύσεις, πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών και η Αθήνα σε κάδρο! Το "Premiere" προσφέρει θέα σε όλα τα highlights της πόλης και δείχνει τα γευστικά μονοπάτια με βάση την εποχικότητα.