5 + 2 εστιατόρια ελληνικής κουζίνας με έκπτωση έως 25%

31/10/2018

Κλασσικές γεύσεις σε νέες εκτελέσεις & το αθηνόραμα Club σας στέλνει σε διαφορετικές γωνιές της πόλης με εκπτώσεις μέχρι 25%

Lazaro 1971

Μεζέδες, αγαπημένες ελληνικές συνταγές και ιστορία που ξεπερνά τα 40 χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή σκηνή της εστίασης. Το "Lazaro 1971" υποδέχεται τα μέλη του αθηνόραμα Club με έκπτωση 25% όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει ζωντανή μουσική.

Maria’s Restaurant

Πληθωρικός χώρος, φιλόξενη αύρα και γεύσεις που φέρνουν την Πόλη...στο Καλαμάκι! Θάλασσα και στερια παντρεύονται αρμονικά στις δημιουργίες της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, με το "Maria’s Restaurant" να σας προϋπαντίζει με έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού.

Oceanis

Φρέσκο ψάρι αλλά και καλοψημένα κρεατικά είναι μερικά μόνο απ’ όσα θα βρείτε στο «Oceanis», στη Ραφήνα. Με έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού κάθε ημέρα της εβδομάδας, ενδείκνυται για μια μικρή εξόρμηση εντός Αττικής.

Αρκαδία

Σε μια απ’ τις πιο ζωντανές περιοχές της πόλης, απέναντι από το Μουσείο της Ακρόπολης, το «Αρκαδία» σερβίρει μαγειρευτά, κρεατικά αλλά και ψάρι. Πιάστε μια θέση δίπλα σε όσους επισκέπτονται την πόλη, δώστε οδηγίες και αφήστε τη βουή της πόλης να σας παρασύρει με έκπτωση 20%.

Βλάσσης

Ιντελεκτουέλ διακόσμηση στους τοίχους και κλασσικά πιάτα σε πολύ καλές εκτελέσεις. Ο «Βλάσσης» έχει πιστό κοινό και αποτελεί ένα σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή αίγλη. Έκπτωση 20% όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Ενθύμιον

Παλιό νεοκλασικό στην αστική γειτονιά των Πατησίων, το «Ενθύμιον» αγαπά την ελληνική κουζίνα αλλά και τις κρέπες – ατού του καταλόγου από την έναρξη του μαγαζιού. Μουσικές νότες από κιθάρα, σαξόφωνο ή πιάνο θα σας εκπλήξουν ευχάριστα σε συνδυασμό με την έκπτωση 20%.

Σαλματάνης

Τζάκι αλλά και αυλή, ο «Σαλταμάνης» ντύνει τις ελληνικές γεύσεις με το ιδανικό σκηνικό για όλες τις εποχές. Μαγειρευτά, πιάτα της ώρας αλλά και σούπες με έκπτωση 20% για όσους αποφασίσουν «να ανηφορήσουν» μέχρι την Κηφισιά.