Αθηνόραμα club

105 παραστάσεις με 50% έκπτωση

19/01/2017

"Άμλετ" και Τσέχοφ, μαύρες κωμωδίες ή performance; Ούτε σε μία, ούτε σε δύο αλλά σε εκατόν πέντε παραστάσεις μπορείτε να πάτε αυτήν την εβδομάδα χάρη στο Αθηνόραμα Club. Σας κάνουμε κάποιες ενδεικτικές επιλογές, η τελική ετυμηγορία είναι όμως δική σας!

 Οι
Οι "Τρεις Αδελφές" στο θέατρο Tempus Verum

Θέλετε να δείτε τον "Άμλετ" του Σαίξπηρ στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και στη σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα λίγο πριν ρίξει αυλαία; Αν είστε κάτοχοι της κάρτας του Αθηνόραμα Club, τα πάντα είναι πιθανά και, μάλιστα, με τα δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός. Η ίδια προσφορά ισχύει και για όσους δεν θέλουν να χάσουν τη sold-out νεανική εκδοχή του σκηνοθέτη Δημήτρη Μυλωνά σε ένα άλλο εμβληματικό έργο του κλασικού ρεπερτορίου, τις "Τρεις αδελφές" του Τσέχοφ που παίζονται στο θέατρο Tempus Verum. Η μαύρη κωμωδία είναι, επίσης, μια καλή επιλογή με το "Μαύρο χιόνι" στο Πόρτα να φωτίζει τη ζωή του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ. Μαύρη κωμωδία, είναι, βέβαια, και το "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" των Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου που παίζεται στο "Αλέκος Αλεξανδράκη".

Ναι, σε όλα αυτά μπορείτε να πάτε με έκπτωση 50%. Αν, πάλι, θέλετε κάτι πιο σύγχρονο, τότε αξίζει να προλάβετε την "Αποστολή: ανάμνηση από μια επανάσταση" του Χάινερ Μύλλερ που ανεβάζει με όρους ακραίου σωματικού θεάτρου ο Σάββας Στρούμπος στο Νέο Άττις ή το ημι-αυτοβιογραφικό "Το βιβλίο του εαυτού" του Χρήστου Πασσαλή στο Bios.

Δείτε όλες τις παραπάνω παραστάσεις αυτήν την εβδομάδα (19-25/1) και, μάλιστα, με 50% έκπτωση (2 άτομα με 1 εισιτήριο). Μόνο απαιτούμενο; Να είστε μέλη του Αθηνόραμα Club.

Δείτε και όλες τις παραστάσεις που προτείνει το «αθηνόραμα Club» εδώ.