8+1 νέες αφίξεις επιχειρήσεων στο αθηνόραμα Club

04/03/2019

Cocktails από βραβευμένες μπάρες, hip εστιατόρια με γαστρονομική ταυτότητα και εναλλακτική διασκέδαση στους πιο in χώρους της πόλης; Δοκίμασε τα όλα στις πιο προνομιακές τιμές με την κάρτα σου αθηνόραμα Club!

Hide & Seek

Signature κοκτέιλ βραβευμένα με Athinorama Bar Award, ένας ολάνθιστος κήπος ιδανικός για τις ανοιξιάτικες βραδιές που έρχονται αλλά και ο εσωτερικός χώρος που γεμίζει με θαμώνες έτοιμους να αλληλεπιδράσουν. Ο all day χώρος του bar-restaurant Hide & Seek γεμίζει με τις μεσογειακές/διεθνείς γεύσεις της κουζίνας.

Momix

Σφαίρες, αφροί, ξηρός πάγος και όλες οι μέθοδοι της μοριακής κουζίνας σε κοκτέιλ βραβευμένα με Athinorama Bar Award. Το θαύμα συμβαίνει μέσα στο ποτήρι σου, σε έναν μίνιμαλ χώρο με χαλαρωτική μουσική.

42 Barstronomy.Athens

Ο Σπύρος Κερκύρας με ένα δυνατό bar team (βραβευμένο με Athinorama Bar Award) & τον Σταμάτη Μαρμαρινό να σιγοντάρει με σύγχρονες πολυσυλλεκτικές γεύσεις, ανανεώνουν το αγαπημένο αθηναϊκό spot. Κάθε Τετάρτη και Κυριακή η αύρα γίνεται ακόμη πιο ατμοσφαιρική με live jazz, ενώ δεν λείπει το καθιερωμένο πλέον κυριακάτικο brunch.

Pastis Brasserie

Ξεχωρίζει στον τρίτο όροφο του Golden Hall, αρχίζοντας από το πρωί με καφέ και ελαφριά σνακ και συνεχίζοντας με μεσογειακές και γαλλικές γευστικές προτάσεις, από ταρτάρ μέχρι ταλιάτα. Κάθε Τετάρτη μας ταξιδεύει με live Jazz ενώ τραπεζάκια θα βρείτε και έξω, στη βεράντα του γνωστού εμπορικού.

Flamingo

Ένας minimal industrial χώρος στην ανεβασμένη πιάτσα του Παγκρατίου, ιδανικός για παρέες αλλά και δυάδες. Σοβαρή δουλειά στα κοκτέιλ από τον Μάριο Ηλιόπουλο και τον Δημήτρη Ρούσσο και πλήρης κατάλογος φαγητού με λαχταριστά πιάτα από τον Γιάννη Πολυζωίδη.

Tales of Ales

Μια νέα πρόταση εξόδου για το κέντρο της Αθήνας, η οποία ανήκει στην κατηγορία «bottle shop». Πρόκειται για εξειδικευμένη κάβα μπίρας, όπου μπορείτε παράλληλα να απολαύσετε την μπίρα σας σε ένα άκαπνο περιβάλλον συνοδεία soul, jazz, ακόμη και rock ακουσμάτων αλλά και να μυηθείτε στον μαγικό κόσμο της βύνης από τους πάντα πρόθυμους ιδιοκτήτες Άγη Κόντο & Κώστα Φραντζέσκο.

Χαμάμ

Στο κλασσικό πλέον σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την ελληνική μουσική παράδοση, κάθε Παρασκευή ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Λάκης Ορφανίδης παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά τραγούδια των μεγάλων συνθετών, ενώ κάθε Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει ο σολίστας του μπουζουκιού Μανώλης Πάππος και η ορχήστρα του με τον Στέλιο Βαμβακάρη, τον Δημήτρη Κοντογιάννη και την Ανατολή Μαργιόλα.

Great Escape Ζωγράφου

Δωμάτια Ελλήνων σχεδιαστών με live performance στο νέο χώρο του Great Escape Ζωγράφου. Τα σκοτεινά μυστικά του "Whisper of Shadows" περιμένουν να αποκαλυφθούν, ενώ η ιστορία συνεχίζεται στο σκοτεινό υπόγειο του "The Basement's Secret", ένα δωμάτιο τρόμου για τους τολμηρούς.

Kanelakis Diving Experiences

Αυτόνομη κατάδυση ή πτυχίο PADI Open Water Diver; Εάν προτιμάς καταδυτικές εκδρομές με σκάφος στον νότιο Ευβοϊκό αλλά και σε ναυάγια, σπηλιές ή απότομες πλαγιές ή χαλάρωση στον ήλιο, βόλτα με μάσκα σε έναν κρυμμένο κολπίσκο σίγουρα θα το βρεις μέσα από τις "παρεχόμενες εμπειρίες" της Kanelakis Diving Experiences στη Νέα Μάκρη.