αθηνόραμα Club

Βάλε το σομπρέρο σου και πάμε στο «Αgavita»!

19/10/2017

Στο μεξικάνικο bar-restaurant «Αgavita» στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεύσεις και αρώματα, latin μουσική, φωτεινά χρώματα και παραδοσιακή διακόσμηση της μεξικάνικης κουλτούρας, δημιουργούν παρεϊστικη έθνικ ατμόσφαιρα και σας ταξιδεύουν μέχρι το μακρινό Μεξικό. Το πλούσιο μενού του δεν μένει μόνο στις κλασικές κι αγαπημένες γεύσεις, όπως τα burritos και τα fajitas, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα, «πειράζοντας» πολλά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας. Επίσης, φρεσκότατα επιδόρπια, όπως η τάρτα σοκολάτας με πράσινο πιπέρι, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε στο τέλος του γεύματός σας, γι’ αυτό προνοήστε αφήνοντας λίγο χώρο ακόμα! Αν πάλι είστε για κάτι πιο ελαφρύ, μπορείτε να απολαύσετε ψαγμένα κοκτέιλ και Margaritas στο μεγάλο μπαρ ή στο τραπέζι σας.

Για τους μικρούς της παρέας, ο χώρος διαθέτει mini παιδότοπο και ειδικά παιδικά μενού, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να χαρούν το μουσικό event που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή από τις 8 μ.μ. μέχρι τις 1 π.μ. Ανεβάζει τη διάθεση με αγαπημένα και γνωστά τραγούδια που ξεσηκώνουν τους επισκέπτες σε ρυθμούς Λατινικής Αμερικής, κι είναι μια καλή ευκαιρία να δείξετε τις χορευτικές σας ικανότητες!

Το αθηνόραμα Club προσφέρει 20% έκπτωση στο συνολικό λογαριασμό (μαζί με τα ποτά). Η προσφορά ισχύει για όλες τις μέρες της εβδομάδας εκτός Σαββάτου και καλύπτει έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας μέλους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.