αθηνόραμα Club

Bam-Bam με έκπτωση 50%

25/08/2016

Γυρίσατε μόλις από διακοπές και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις θεατρικές σας εξόδους; Το Αθηνόραμα Club σας προτείνει να δείτε με προνομιακή τιμή εισόδου την τρελή-τρελή φάρσα που παίζεται στο Χυτήριο με πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλης Κούκουρας, Χρύσα Κλούβα, Αιμίλιος Ράφτης, Βίκυ Κάβουρα και, σε ρόλο έκπληξη, ο Παντελής Καναράκης: όλοι τους πρωταγωνιστούν στην τρελή φάρσα των Ρέι Κούνεϊ και Τζον Τσάπμαν και μπλέκονται σε ανατρεπτικές καταστάσεις και ανελέητες παρεξηγήσεις με αφορμή μια δεξίωση σε μια τριώροφη εξοχική κατοικία. Όλα ξεκινούν τη βραδιά που ένα συντηρητικό αντρόγυνο ετοιμάζεται για τον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων και, χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται κατά λάθος μπλεγμένο σε μια περίεργη υπόθεση απιστίας. Ο έμπειρος σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, βασιζόμενος στη μετάφραση της Βάσιας Παναγοπούλου, μεταφέρει την πλοκή στην ελληνική πραγματικότητα και στην Αθήνα του σήμερα.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραστάσεις με το ειδικό σύμβολο που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο «αθηνόραμα Club» στο https://www.athinoramaclub.gr/theatre/