αθηνόραμα club

Βουτιά στις εικαστικές τέχνες και τη μουσική με αθηνόραμα Club!

19/09/2017

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη.

Μια βόλτα στο Ίδρυμα Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη αρκεί για να έρθετε σε επαφή με τις εικαστικές τέχνες και τη μουσική της Ελλάδας και του εξωτερικού τον 20ό και 21ο αιώνα. Το διατηρητέο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας, προβάλει το έργο Ελλήνων δημιουργών στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα, περιοδικές εκθέσεις, συναυλίες, διαλέξεις, σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

Μέχρι τις 29/10, μπορείτε να απολαύσετε την τρέχουσα έκθεση «Μαρία Κάλλας: Ο μύθος ζει» και να δείτε περισσότερα από διακόσια προσωπικά αντικείμενα της διασημότερης ελληνίδας της σύγχρονης εποχής.

Το «Café Merlin» του Ιδρύματος θα προεκτείνει ευχάριστα την εμπειρία της επίσκεψης σας και θα σας ξεκουράσει. Βρίσκεται στον 1ο όροφο και είναι ένα προσεγμένο στέκι για συναντήσεις με θέα τον Εθνικό Κήπο.

Στο ισόγειο υπάρχει το πωλητήριο «Art Shop» για να προμηθευτείτε διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα τέχνης, πορσελάνινες δημιουργίες, μεταξοτυπίες, αφίσες, κοσμήματα, αξεσουάρ, τα περισσότερα εμπνευσμένα από τη μόνιμη συλλογή του Ιδρύματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε αντικείμενα από διάσημα μουσεία του εξωτερικού, όπως το Moma και το Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το Hermitage της Αγίας Πετρούπολης και το Μουσείο Ιστορίας Τέχνης της Βιέννης.

Ώρες λειτουργίας
Ανοικτά καθημερινά: 10πμ - 6μμ
Πέμπτη (Οκτώβριος-Μάιος): 10πμ - 8μμ

Δες εδώ όλες τις εμπειρίες που μπορείς να απολαύσεις με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.