Δείτε ποιοι κερδίζουν διπλές προσκλήσεις παιδικού θεάτρου από το αθηνόραμα Club

10/01/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για παιδικές παραστάσεις στο θέατρο "Εργοτάξιον"!

Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη

Ο Φοίβος, ένα έξυπνο και ντροπαλό παιδί μέσω των ονείρων του ξυπνάει στην μυστική κρύπτη της Μπαλονούπολης. Η νεράιδα της κρύπτης όμως του επιφυλάσσει μια αναπάντεχη έκπληξη. Μέσα από μυθικές μπαλονο-δοκιμασίες μεταμορφώνεται στον πιο τρανό μπαλονοποιό και με μοναδικό «όπλο» τα πολύχρωμα μπαλόνια του, δημιουργεί διαδραστικές ιστορίες και σώζει την Μπαλονούπολη. Ένα θεαματικό Balloon show, με φανταστικές μπαλονοκατασκευές, χορό, τραγούδι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις, κατάλληλο για παιδιά ηλικίας από 3 έως 9 ετών.


Κερδίστε μία από τις οχτώ διπλές προσκλήσεις για την παράσταση την Κυριακή 20/01, στις 11.00, συμπληρώνοντας την ανάλογη επιλογή στην φόρμα συμμετοχής.

Οι περιπέτειες της Ουράνιας

Μια φορά κι έναν καιρό στο σκοτεινό σύμπαν περιπλανιόταν ο πιο μικρός πλανήτης που θα μπορούσε ποτέ κανείς να συναντήσει, γεμάτος φωτεινές χρυσαλίδες γύρω του. Εκατομμύρια χρόνια αργότερα, στον πλανήτη αυτό, γεννήθηκε ένα κοκκινομάλλικο κορίτσι. Το όνομα της ήταν Ουράνια και είχε όλες τις χάρες του πατέρα της, του Ουρανού. Μητέρα της ήταν η Γη, όμως δεν τη γνώρισε ποτέ. Είχε ακούσει από τον πατέρα της όμορφες ιστορίες, πριν αποφασίσουν να χωρίσουν οι γονείς της. Ο Ουρανός με την Γη. "Οι περιπέτειες της Ουράνιας" είναι ένα διαδραστικό θεατρικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 7 ετών και προβάλλει στα παιδιά αξίες όπως είναι η αγάπη, η φιλία και η αλληλοβοήθεια, μέσα από παραμυθένιες εικόνες.

Κερδίστε μία από τις οχτώ διπλές προσκλήσεις για την παράσταση την Κυριακή 20/01, στις 13.00, συμπληρώνοντας την ανάλογη επιλογή στην φόρμα συμμετοχής.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις οχτώ (8) διπλές προσκλήσεις για μία από τις ανωτέρω παραστάσεις του θεάτρου "Εργοτάξιον" συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Πέμπτη 17/01 (12 μ.μ.), διαλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 17/01 (2 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά. Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη της ενεργής κάρτας σας αθηνόραμα Club.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.

Οι νικητές είναι:

Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη, Κυριακή 20/01, στις 11.00

ΜΑΛΩΤΙΔΗ ΒΙΚΥ
ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
ΤΣΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΔΡΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΥΚΟΤΡΑΦΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΙΟΥΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΙΗΚΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Οι περιπέτειες της Ουράνιας, Κυριακή 20/01, στις 13.00

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΚΟΡΔΟΥ ΛΙΝΑ
ΠΑΝΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΙΚΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ