Δείτε ποιοι κερδίζουν hair treatments στο "Anastasios Hair Style Studio" από το αθηνόραμα Club

18/12/2019

Η φιλοσοφία του Anastasios Hair Style Studio  είναι πως πρέπει να βρεις και να διατηρήσεις την ταυτότητα των μαλλιών σου. Να γνωρίσεις εσύ ο ίδιος τις ανάγκες τους και να διατηρείς την υγεία και την λάμψη τους καθημερινά.


Μέσα από ένα εξιδεικευμένο πρόγραμμα που ο ίδιος έχει αναπτύξει, προσφέρει, συμβουλευτικές υπηρεσίες ηλεκτρονική διάγνωση του τριχωτού, προσωποποιημένο μενού καθημερινής περιποίησης με στόχο την απόλυτη μεταμόρφωση των μαλλιών.

Το Anastasios Hair Style Studio προσφέρει σε 15 τυχερά μέλη του αθηνόραμα Club ένα special Christmas Gift με σκοπό τη γνωριμία με το κομμωτήριο. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε μια πλήρη τελετουργία μαλλιών αποκλειστικά από το Anastasios Hair Style Studio που συμπεριλαμβάνει διάγνωση του τριχωτού σας με σκοπό να ανακαλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες, θεραπεία αναδόμησης ή ενυδάτωσης και ένα χτένισμα.
Το δώρο σας μπορεί να εξαργυρωθεί στο διάστημα από 13 Ιανουαρίου έως 13 Μαρτίου 2020 και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η τηλεφωνική επικοινωνία για να ορίσετε το προσωπικό σας ραντεβού!

Anastasios Hair Style Studio
Λαοδίκης 29, Γλυφάδα 210 9680880
ΜιχαήλΑγγέλου 28 & Χαριλάου Τρικούπη, Ιωάννινα τηλ: 2651039111
Instagram @anastasiosathens
Facebook  @anastasiosathens
#anastasiosathens #anastasiosglyfada

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με mail.
Οι νικητές είναι:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ
ΧΡΟΝΗ ΛΙΛΑ
Μαρκούλα Μάρκη Καλατζή
Ευνίκη Φουκαλά
ΕΥΗ ΖΑΧΑΡΉ
ΝΕΡΑΝΤΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μάρθα Ζαφείρη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΜΠΑΝΗ
Φωτεινή Παπαγεωργίου
ΝΙΚΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΑΓΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΜΑΣΤΡΟΠΕΤΡΟΥ ΞΕΝΙΑ