Δείτε ποιοί κερδίζουν προσκλήσεις για live βραδιές στο Jazzpoint

28/12/2018

Το αθηνόραμα Club σας προσκαλεί να απολαύσετε εορταστικές βραδιές από καταξιωμένους καλλιτέχνες στο Jazzpoint!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος σε μπλουζ και ροκ ρυθμούς

O Κωνσταντίνος Καζάκος μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του και με συνοδεία, την δυναμική παρουσία και φωνή της Ζωής Μουράτογλου, έρχονται για να κλέψουν την παράσταση και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για το κοινό του Jazzpoint, σε ένα ρετρό πρόγραμμα ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών (Blues, Rock , Rock'n'Roll), γνώριμα και αξέχαστα, αλλά και δικά του τραγούδια γραμμένα μέσα από πολλή αγάπη για την ροκ μουσική. Συμπληρώστε την επιλογή «Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 22.00» στην φόρμα του διαγωνισμού και διεκδικήστε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για τις 04/01.

Stavros Romanos & The Swingers

Οι «Σταύρος Ρωμανός & The Swingers» αποτελούν θεσμό πλέον στη μουσική σκηνή του Jazzpoint όπου εμφανίζονται για 7η συνεχόμενη χρονιά. Με ρεπερτόριο jazz και blues και επίκεντρο τα τραγούδια του Σινάτρα, ο Σταύρος Ρωμανός και η ορχήστρα του κάνουν μία και μοναδική εμφάνιση κάθε χρόνο, ταξιδεύοντας μας πίσω στο χρόνο. Συμπληρώστε την επιλογή «Σάββατο 5 Ιανουαρίου, στις 22.00» στην φόρμα του διαγωνισμού και διεκδικήστε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για τις 05/01.

Stand Up Comedy Nights

Για άλλη μια σεζόν, το Jazzpoint επανέρχεται και χαρίζει βραδιές γέλιου με Stand Up Comedy Nights. Νέοι, ταλαντούχοι κωμικοί, ένα μικρόφωνο και ατάκες που βγάζουν γέλιο είναι ο ιδανικός συνδυασμός για τον πιο καυστικό σχολιασμό των καθημερινών στιγμών. Συμπληρώστε την επιλογή «Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, στις 21.00» στην φόρμα του διαγωνισμού και διεκδικήστε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για τις 10/01.

Για να κερδίσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις του Jazzpoint συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Πέμπτη 3/1 (12.00 μ.μ.), διαλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 3/1 (14.00 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά. Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη της ενεργής κάρτας σας αθηνόραμα Club. Το δώρο αφορά τη δωρεάν είσοδο στο θέαμα και δεν περιλαμβάνει τα ποτά.

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/01


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΑΚΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΥΡΕΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΤΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 05/01


ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΡΑΣΣΑΡΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΟΤΣΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΝΤΟΥΔΑΚΗΣ
ΑΡΓΥΡΩ ΖΑΧΑΡΙΑ


ΠΕΜΠΤΗ 10/01


ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΕΡΠΕΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΗ ΖΑΒΟΥ
ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΚΟΥΖΙΟΥΛΗ