Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για την ταινία «Καζανόβα, η Τελευταία Αγάπη»

30/05/2019

Ο σημαντικός Γάλλος σκηνοθέτης Μπενουά Ζακό («Αντίο Βασίλισσα», «3 Καρδιές») κινηματογραφεί τον διάσημο ηθοποιό Βενσάν Λαντόν στο ρόλο του περιβόητου εραστή. Γίνετε οι πρώτοι που θα δουν την ταινία την Τετάρτη 5/6 στο θερινό σινεμά Αίγλη Ζαππείου.

Όλοι έχουν ακούσει για αυτόν, και όλοι θα ήθελαν να ρίξουν μια ματιά στη κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς του... Ο σκηνοθέτης Μπενουά Ζακό το κάνει πράξη, με την καμερά του βέβαια, στη νέα του ταινία με τον πολυβραβευμένο Βενσάν Λαντόν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ζακό φτιάχνει μια βαθιά ερωτική ατμόσφαιρα για να στήσει ένα αποκαλυπτικό πορτραίτο του Καζανόβα, στο οποίο τον βλέπουμε να ερωτευίεται για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή του τη μοναδική γυναίκα που του αντιστέκεται. Στο ρόλο αυτής της απλησίαστης γυναίκας, η εκθαμβωτική Στέισι Μάρτιν («Nymphomaniac»), η οποία τον προκαλεί λέγοντάς του πως ο μόνος τρόπος να την αποκτήσει είναι να σταματήσει να την ποθεί.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Μπενουά Ζακό Σενάριο: Σαντάλ Τομάς, Ζερόμ Μπουζούρ, Μπενουά Ζακό Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λαντόν, Στέισι Μάρτιν, Βαλέρια Γκολινό, Τζούλια Ρόι, Νάνσι Τέιτ


H TAINIA «ΚΑΖΑΝΟΒΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΑΠΗ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ TANWEER

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δέκα (10) διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Καζανόβα, η Τελευταία Αγάπη» στο θερινό κινηματογράφο Αίγλη Ζαππείου (Κήπος Ζαππείου - είσ. από Βασ. Όλγας, 2103369300) την Τετάρτη 5/6 στις 9.00 μ.μ. (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 4/6 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email ή τηλεφωνικά.
Οι νικητές είναι:


ΓΚΕΛΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αγγελική Νταλη
Παπαχρήστου Ελευθερία
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΜΕΛΠΩ ΑΠΟΣΠΟΡΗ 
Σταυρούλα Κολιοπούλου
ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ
Φανταουτσάκης Ιωάννης
Ξυλαγκρα Κατερίνα
ΜΠΑΚΑΡΕΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ