Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το Athens Comedy Festival!

31/05/2019

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, 6 με 9 Ιουνίου πιο ανανεωμένο και πιο φεστιβαλικό από ποτέ, στο Gazi Live. Το αθηνόραμα Club σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε 4 ξεκαρδιστικές παραστάσεις με δωρεάν είσοδο! Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!

Παρασκευή 7/6, 23:45, RAW Comedy Night

7 επαγγελματίες κωμικοί, εντελώς τυχαία όσα και τα θανάσιμα αμαρτήματα, τεστάρουν τα όρια του κοινού με υλικό που θα ήθελαν να μην είχαν γράψει και αν είχαν γράψει να μην το μάθαινε η μάνα τους. Ο Απόλλων Roach και ο Πάρις Ρούπος υποδέχονται τους Bύρωνα Θεωδορόπουλο, Ηλία Φουντούλη, Δήμητρα Νικητέα, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Αλέξανδρο Τιτκώβ και Λάμπρο Φισφή σε μια βραδιά ωμής και αδυσώπητης κωμωδίας που δε χαρίζεται σε κανέναν και πουθενά.

Σάββατο 8/6, 22:15, Comedy Battle

Με διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή, κριτές εσάς, αρχηγούς τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο και παίκτες 6 guest φωτιά ξέρεις ότι όλα είναι πιθανά και ότι σίγουρα κανείς δεν θα φύγει χαμένος. Παιχνίδια, προκλήσεις, τραγούδια και trash talk συνθέτουν ένα battle που θα αφήσει ιστορία.

Κυριακή 9/6, 19:30, The man of 10.000 sound effects! (...από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή μωρέ...)

Θυμάσαι τον τύπο που έκανε τους απίστευτους ήχους με το στόμα στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»; Ο τρομερός Μάικλ Γουίνσλοου, γνωστός και ως «ο άνθρωπος με τις 10.000 φωνές», έρχεται στο Athens Comedy Festival να μας ξετινάξει! Δεν υπάρχει ήχος που να μην μπορεί να μιμηθεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξεκαρδίζεται όταν ανεβαίνει στη σκηνή. Ετοιμαστείτε!

Κυριακή 9/6, 23:45, Logopaignia Fright Night 3.0

Τα λογοπαίγνια είναι σαν τις μπάμιες! Έχουν φανατικούς φίλους και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς! Έτσι είναι τα λογοπαίγνια αλλά και τα σύντομα oneliners, που ελάχιστοι κωμικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι στην τέχνη τους μπορούν να τα καταφέρουν, και να τα πουν όρθιοι και περήφανοι απέναντι σε ένα κοινό έτοιμο για όλα! Οι κωμικοί αυτοί είναι ο Αριστοτέλης Ρήγας, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Πάρις Ρούπος, ο Ηλίας Φουντούλης! H παράσταση που έγινε θεσμός έρχεται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Athens comedy festival!

Για να κερδίσετε μία (1) από τις έντεκα (11) διπλές προσκλήσεις για το "Athens Comedy Festival" στο Gazi Live συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 5/6 (4 μ.μ.) και τα ονόματα θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του στο athinoramaclub.gr
Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας, καθώς και η προσέλευσή σας στο χώρο τουλάχιστον 20' νωρίτερα.
Οι προσκλήσεις αφορούν:
3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση RAW Comedy Night
1 διπλή πρόσκληση για την παράσταση Comedy Battle
4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση The man of 10.000 sound effects!
3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Logopaignia Fright Night 3.0

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουμε ενημερωθεί με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Οι νικητές είναι:


Παρασκευή 7/6, 23:45, RAW Comedy Night 
Νικόλαος Σωτηρίου
ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΜΠΙΑΣ


Σάββατο 8/6, 22:15, Comedy Battle
Ελένη Μίσκου


Κυριακή 9/6, 19:30, The man of 10.000 sound effects!
ΞΕΝΟΦΩΝ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
Δημήτριος Χαλικιάς
Σοφία Θεάκου
Χάρις Χαραλαμπίδη


Κυριακή 9/6, 23:45, Logopaignia Fright Night 3.0
ΝΙΚΟΣ ΓΡΟΥΜΠΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ
Δώρα Βαλελή