Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το «Comedy club για παιδιά: Xmas Music Special» στο Μεγ. Μουσικής

03/12/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Comedy club για παιδιά: Xmas Music Special» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου.

Το Comedy club για παιδιά, η μοναδική παιδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς,  έρχεται με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στη Μουσική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Μια παράσταση που θα διασκεδάσει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς τους τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου.
Τα παιδιά ψυχαγωγούνται γιατί μέσα από τη δομή του stand-up comedy, πιο δυνατού είδους κωμωδίας, παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, από τη σχέση με τους γονείς, το σχολείο, την καθημερινότητα, τους φίλους μέχρι το πώς βλέπουν το μέλλον τους, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωες κόμιξ κι ένα σωρό ακόμα.

Οι γονείς διασκεδάζουν εξίσου, αφού αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι «μεγάλοι» λοιπόν, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.
Κείμενα, ερμηνεία, σκηνοθεσία: Γιώργος Χατζηπαύλου
Παραγωγή: Μουσική Βιβλιοθήκη και Αλέξανδρος Ζώης


Πολυχώρος Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής
Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα 11521, Τ 210 72 82 554

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 06/12/2019 στις 16.00 και διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις (για ένα παιδί & ένα γονέα) είτε για την παράσταση του Σαββάτου 07/12/2019, στις 18:00, είτε για την παράσταση της Κυριακής 08/12/2019, στις 15:30. Οι νικητές θα ανακοινωθούν λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού στο www.athinoramaclub.gr & θα ενημερωθούν με mail.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί με mail.
Οι νικητές είναι:
ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΥ (Σάββατο 07/12/2019, στις 18:00)
ΓΚΕΛΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Κυριακή 08/12/2019, στις 15:30)