Δείτε ποιοι κερδίζουν προσκλήσεις για το «Φτερωτό Άλογο» του Νίκου Καζαντζάκη!

29/03/2019

Το αθηνόραμα Club σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ιστορία από την πένα και τη φαντασία του κρητικού συγγραφέα, ένα ταξίδι στη μαγεία της μακρινής Ανατολής, για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην παιδική σκηνή του Μεγάρου ένα ανέκδοτο παραμύθι του Νίκου Καζαντζάκη παρουσιάζεται για πρώτη φορά, σε μια εντυπωσιακή θεατρική διασκευή από τον Βασίλη Μαυρογεωργίου. Οι ηθοποιοί ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας, φωτίζοντας με τραγούδια και μουσικά όργανα έναν κόσμο γεμάτο βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μάγους, δερβίσηδες, πραματευτάδες και καραβάνια.

Τα παιδιά μπαίνουν σε μια ονειρική πύλη, σε ένα πολύχρωμο ανατολίτικο σαράι, και συμμετέχουν στα όσα συμβαίνουν επί σκηνής, βοηθώντας στην εξέλιξη της ιστορίας: Ένας παράξενος Ινδός πουλάει στον βασιλιά ένα ιπτάμενο άλογο. Το βασιλόπουλο καβαλάει το άλογο που τον πηγαίνει όπου θέλει η τύχη και η μοίρα! Βράδυ, φτάνει σε ένα παλάτι, γνωρίζεται κρυφά με την πριγκίπισσα, και τότε αρχίζει η περιπέτειά τους...

Για να κερδίσετε μία (1) από τις πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Φτερωτό Άλογο» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το Σάββατο 30/03 (στις 15.00) ή για το Σάββατο 06/04 (στις 15.00) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 29/03 (15.00 μ.μ.), διαλέγοντας την ημέρα που σας ενδιαφέρει.


 Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Παρασκευή 29/03 (16.00 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email. Οι νικητές είναι:


30 Μαρτίου
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΕΣΜΕΤΖΗ
ΝΩΤΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
ΑΥΔΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ



6 Απριλίου
Βουγέσης Χρήστος
Λιάκου ελευθερία
ΜΙΝΑ ΠΕΛΕΚΗ
ΡΟΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΙΣ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ