αθηνόραμα Club

Δείτε το «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» με το αθηνόραμα Club!

07/06/2018

Δείτε το σίκουελ του δεινοσαυρικού franchise με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Το δεινοσαυρικό σινε-σύμπαν επιστρέφει στις αίθουσες τρία χρόνια μετά την αστρονομική επιτυχία του «Jurassic World», που έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ. Το θεματικό πάρκο της πρώτη ταινίας έχει πλέον εγκαταλειφθεί αφότου οι δεινόσαυροι δραπέτευσαν, κατασπαράσσοντας τα πάντα στο διάβα τους. Το ηφαίστειο όμως του νησιού στο οποίο βρίσκονται «ξυπνάει», με την επικείμενη έκρηξή του να ισοδυναμεί με τον αφανισμό των θεόρατων κατοίκων του. Σε μια αντιστροφή των ρόλων, οι εχθροί των ανθρώπων τώρα τους χρειάζονται, με τον Κρις Πρατ και την Μπράιας Ντάλας Χάουαρντ να επιστρέφουν στους ρόλους των Όουεν και Κλερ, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν τα μοναδικά πλάσματα.

Με τον ταλαντούχο Ισπανό σκηνοθέτη Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («Το Ορφανοτροφείο») στο σκηνοθετικό τιμόνι, στην ταινία κυριαρχεί η υποβλητική ατμόσφαιρα και τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ που απεικονίζουν στις τεράστιες τρομακτικές διαστάσεις τους τα υπερμεγέθη πλάσματα, με το σενάριο να κρύβει μία απρόβλεπτη εξέλιξη που οδηγεί το franchise σε νέα ανεξερεύνητα εδάφη.

Δείτε το «Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: