αθηνόραμα Club

Δείτε το «Alien: Covenant» με το αθηνόραμα Club!

18/05/2017

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο prequel μύθος του «Alien» επιστρέφουν. Το πλήρωμα το αποικιακού πλοίου Covenant ξεκινά ένα διαγαλαξιακό ταξίδι με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου κόσμου. Στον απομακρυσμένο πλανήτη, όμως, που αρχικά πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία νέας ζωής, τους περιμένει ο μοναδικός κάτοικός του, ο «συνθετικός» Ντέιβιντ, επιζών της καταδικασμένης αποστολής Προμηθέας, αλλά και ο κίνδυνος...

Ο τρόμος που έλλειπε στον «Προμηθέα» εδώ είναι... πανταχού παρόν χάρη στη μαεστρία του Σκοτ να δημιουργεί μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα και να εξαπολύει καίριες επιθέσεις στην οθόνη. Για ακόμα μια φορά ο Μάικλ Φασμπέντερ κλέβει την παράσταση με ένα διπλό «ρομποτικό» ρόλο, ο οποίος φαίνεται να είναι το κλειδί για τη συνέχεια των ταινιών στο μέλλον.

Δείτε το «Alien: Covenant» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: