αθηνόραμα Club

Δείτε το «Blade Runner 2049» με το αθηνόραμα Club!

05/10/2017

Το αριστουργηματικό «Blade Runner» του Ρίντλεϊ Σκοτ που άλλαξε τους κανόνες στην επιστημονική φαντασία, αποκτά το σίκουελ που του αξίζει δια χειρός Ντενίς Βιλνέβ («Μέσα από τις Φλόγες», «Arrival»).

Στο «Blade Runner 2049» μεταφερόμαστε τριάντα χρόνια μετά την υπόθεση της πρωτότυπης ταινίας όπου ο μπλέιντ ράνερ πράκτορας Κ. ανακαλύπτει ένα μυστικό το οποίο απειλεί την ύπαρξη του κόσμου. Ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει είναι ο Ρικ Ντέκαρντ, βασικός ήρωας της πρώτης ταινίας και επίσης μπλέιντ ράνερ που αγνοείται όλο αυτό το διάστημα. Ο Χάρισον Φορντ θα επανέλθει στον εμβληματικό για τον ίδιο και για το σινεμά ρόλο, ενώ το χαρακτήρα με το καφκικής έμπνευσης όνομα υποδύεται ο χαρισματικός Ράιαν Γκόσλινγκ, σε ένα ρόλο που γράφτηκε αποκλειστικά για εκείνον.

Ο Βιλνέβ δημιουργεί ένα ανεπανάληπτης ομορφιάς οπτικοακουστικό ποίημα που τιμά και εμπλουτίζει το σύμπαν της πρωτότυπης ταινίας. Η εκρηκτική δράση συναντά την εσωτερική αναζήτηση του πρωταγωνιστή σε ένα ταξίδι στο παρελθόν του.

Δείτε το «Blade Runner 2049» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας:

Έχεις κάρτα της Τράπεζα Πειραιώς; Γίνε μέλος - αθηνόραμα Club
Μόνο 25€
ετήσια συνδρομή
Το αθηνόραμα Club στο Facebook
Eπικοινωνία

Eπικοινωνία αθηνόραμα Club
τηλ. 210 7450114
athinoramaclub@athinorama.gr

Επικοινωνία για κατόχους καρτών
Τράπεζας Πειραιώς

τηλ. 18 2 18