αθηνόραμα Club

Δείτε το «Deadpool 2» με το αθηνόραμα Club!

17/05/2018

Δείτε τις νέες περιπέτειες του αθυρόστομου υπερήρωα με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Ο Καναδός σταρ Ράιαν Ρέινολντς φοράει ξανά την πορφυρή στολή του Ντέντπουλ και οδηγεί τον ανεξέλεγκτο αντι-ήρωά του σε νέες εξωπραγματικές καταστάσεις. Μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας που έσπασε ρεκόρ στο box office, το σίκουελ καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του και γι’ αυτό επιλέγει τον Τζος Μπρόλιν στο ρόλο του οργισμένου κακού Κέιμπλ, έναν πανίσχυρο στρατιώτη που έρχεται από το μέλλον για να εκδικηθεί το θάνατο της οικογένειάς του. Για να του αντισταθεί, ο Ντέντπουλ σχηματίζει μια ομάδα μεταλλαγμένων υπερηρώων με ασυνήθιστες ικανότητες και αδέξιες αντιδράσεις στο πεδίο της μάχης.

Το σίκουελ έρχεται με τον μαέστρο της δράσης Ντέιβιντ Λιτς («John Wick», «Atomic Blonde») στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στη θέση του Τιμ Μίλερ, του οποίου η ματιά είναι ξεκάθαρη από τα πρώτα λεπτά, με αποκορύφωμα τις σκηνές των συγκρούσεων, οι οποίες αποδίδονται με ρεαλιστική βία και ατόφιο gore. Έτσι ο σκηνοθέτης εκμεταλλεύεται την απέθαντη φύση του Ντέντπουλ για να επιδείξει ανελέητους τραυματισμούς (και συχνούς ακρωτηριασμούς). Οι αναφορές στην ποπ κουλτούρα και οι ασύλληπτες ξεκαρδιστικές ατάκες φυσικά δε λείπουν, όπως και τα ακομπλεξάριστα γκαγκς, που επιβεβαιώνουν την κυριαρχία του Ντέντπουλ ως τον πλέον τολμηρό και αντισυμβατικό υπερήρωα εκεί έξω.

Δείτε το «Deadpool 2» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: