αθηνόραμα Club

Δείτε το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» με το αθηνόραμα Club!

09/11/2017

Ο κόσμος μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι επιστρέφει και έχετε τη μοναδική ευκαιρία να τον επισκεφτείτε χρησιμοποιώντας την κάρτα του αθηνόραμα Club!

Ο Κένεθ Μπράνα («Σταχτοπούτα», «Επτά Μέρες με τη Μέριλιν») αναβιώνει το γεμάτο ανατροπές μπεστ σέλερ της Κρίστι με πρωταγωνιστή τον περιβόητο επιθεωρητή με το χαρακτηριστικό μουστάκι Ηρακλή Πουαρό. Μια στυγερή δολοφονία που συμβαίνει στο πολυτελές τρένο Οριάν Εξπρές βάζει στη λίστα υπόπτων ένα ολόκληρο βαγόνι με επιβάτες σταρ του Χόλιγουντ: Τζόνι Ντεπ, Τζούντι Ντεντς, Μισέλ Φάιφερ, Γουίλεμ Νταφόε, Ντέιζι Ρίντλεϊ και ακόμα περισσότεροι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν την αθωότητά τους ή να ξεγελάσουν το αλάνθαστο ένστικτο του Πουαρό.

Καθώς το πρωτοκλασάτο τρένο τρέχει πάνω στις ράγες του, ο Πουαρό θα πρέπει να λύσει το δαιδαλώδες μυστήριο σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο και στην αυξανόμενη πίεση. Το φιλμ υπόσχεται να σπαζοκεφαλιάσει τους θεατές που δεν γνωρίζουν τη λύση της υπόθεσης αλλά και να τους ανταμείψει με ένα εικαστικά άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο δεν οφείλεται μονάχα στη χρήση του φιλμ αλλά και στην προσεκτική και γοητευτική αναπαράσταση της εποχής. Ποιος όμως από όλους αυτούς τους σταρ διέπραξε τη δολοφονία; Οι απαντήσεις επί της οθόνης...

Δείτε το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: