αθηνόραμα Club

Δείτε το «Η Ενοχή του Κένεντι» με το αθηνόραμα Club!

10/05/2018

Δείτε το αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Το 1969, όταν ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προκάλεσε το θάνατο της συνεπιβάτισσας και μέλους του επιτελείου του Μέρι Τζο Κοπέκνι στο Τσαπακουίντικ της Μασαχουσέτης. Το συμβάν πήρε γρήγορα διαστάσεις σκανδάλου που ανέκοψε οριστικά την ανοδική πολιτική καριέρα του Κένεντι και τις μεγάλες πιθανότητες που είχε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο σκηνοθέτης Τζον Κάραν μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το καταιγιστικό παρασκήνιο του συμβάντος που αναδεικνύει τις βαθιές ρίζες της πολιτικής διαφθοράς.

Ο Κάραν τοποθετεί την κάμερα στην οπτική γωνία του Κένεντι, στον οποίον δεν χαρίζεται, και φροντίζει να σκιαγραφήσει λεπτομερώς την ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις συνέπειες της πράξης του. Πλαισιωμένος από μια έμπειρη ομάδα δημοσίων σχέσεων, χειρίζεται το θέμα σαν διπλωματικό επεισόδιο, ενώ επιλέγει με «χειρουργική» ακρίβεια τόσο κάθε διαρροή προς τον Τύπο όσο και τις καταθέσεις στην αστυνομία. Έτσι ο θάνατος της Κοπέκνι είναι ένα αμελητέο συμβάν που σύντομα θα ξεχαστεί και η ίδια ένας… λεκές στην απαστράπτουσα εικόνα του. Οι εξελίξεις σύντομα θα πάρουν δραματική στροφή με απρόβλεπτες συνέπειες που θα φέρουν τον Κένεντι καταστροφικές συνέπειες.

Δείτε το «Η Ενοχή του Κένεντι» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: