αθηνόραμα Club

Δείτε το «Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει» με το αθηνόραμα Club!

10/08/2017

Δύο Ισπανοί ντετέκτιβ αναζητούν έναν serial killer στην καλοκαιρινή Μαδρίτη. Σε ένα κλίμα τεταμένο από την οικονομική κρίση, το κίνημα των αγανακτισμένων αλλά και ενάμιση εκατομμύριο πιστοί αναμένουν την άφιξη του πάπα στην πόλη τους. Ταυτόχρονα, οι ντετέκτιβ Βελάρντε και Αλφάρο πρέπει να κινηθούν ενάντια στο χρόνο και να συλλάβουν έναν ψυχοπαθή δολοφόνο.

Συναρπαστική πλοκή και υπαρξιακά ερωτήματα σε ένα μεσογειακό «Seven», εξαιρετικό δείγμα της ισπανικής σχολής αστυνομικού θρίλερ χάρη στην εξαιρετική σκηνοθεσία του Ροδρίγο Σορογκογέν. Με ατμόσφαιρα εκτυφλωτική αλλά και ταυτόχρονα σκοτεινή, η υπόθεση εξελίσσεται σε μια ψυχαναλυτική σπουδή χαρακτήρων με αναπάντεχο τέλος. Η ταινία απέσπασε το βραβείο σεναρίου στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν κι έξι βασικές υποψηφιότητες για Γκόγια.

Δείτε το «Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: