αθηνόραμα Club

Δείτε το «Κυνηγός» με το αθηνόραμα Club!

12/09/2018

Δείτε το ριμέικ του κλασικού περιπετειώδους θρίλερ με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Ο σκηνοθέτης Σέιν Μπάλκ («Iron Man 3», «The Nice Guys»), ο οποίος το 1987 είχε βρεθεί πλάι στον action hero Άρνολντ Σβατσενέγκερ να παλεύει για τη ζωή του ενάντια σε ένα αιμοβόρο κατάμαυρο εξωγήινο πλάσμα στο «Ο Κυνηγός» (Τζον ΜακΤίρναν), επιστρέφει στον αγωνιώδη σινε-μύθο με μια δική του σύγχρονη και εξίσου αγχώδη βερσιόν.

Σε αυτήν, ένα αγόρι προκαλεί κατά λάθος την επιστροφή των Κυνηγών στη Γη, του πιο θανάσιμου είδους στο σύμπαν το οποίο έχει εξελιχθεί γενετικά, και τότε μια ετερόκλητη ομάδα στρατιωτών με τη συνεργασία μιας καθηγήτριας βιολογίας θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την καταστροφή του ανθρώπινου είδους. Ο Μπλακ σκηνοθετεί με σφρίγος και ένταση μια καταιγιστική περιπέτεια που ισορροπεί διασκεδαστικά μεταξύ περιπέτειας και κωμωδίας, κλείνοντας το μάτι στους φαν με αναφορές στο πρώτο φιλμ («Get to the chopper!»), ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει σκηνές γλαφυρού gore και ορμητικής δράσης.

Δείτε το «Κυνηγός» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: