αθηνόραμα Club!

Δείτε το «Solo: A Star Wars Story» με το αθηνόραμα Club!

24/05/2018

Δείτε την ιστορία του θρυλικού Χαν Σόλο στο spin-off του «Star Wars» με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Ένας διακαής πόθος τον οπαδών του «Star Wars» παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, με το δεύτερο spin-off του franchise. Ο λατρεμένος λαθρέμπορος Χαν Σόλο, αποκτά δική του ταινία, στην οποία μαθαίνουμε τα πάντα για το μέχρι τώρα άγνωστο παρελθόν του. Η γνωριμία του με τον αχώριστο φίλο του Τσιουμπάκα, η «αρπαγή» του μυθικού διαστημόπλοιου Millenuim Falcon μέσα από τα χέρια του επίσης παράνομου Λάντο Καλρίζιαν, και πολλές ακόμα πτυχές του χαρακτήρα αποκαλύπτονται στην ταινία που υπογράφει ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ.

Στα παπούτσια του Χάρισον Φορντ μπαίνει ο ανερχόμενος Άλντεν Έρενραϊχ, ο οποίος δεν απογοητεύει καθόλου με την ερμηνεία του, βρίσκοντας τις ισορροπίες ανάμεσα στο πάθος του Σόλο και την απολαυστική ειρωνία στο χιούμορ του. Πλάι στον Έρενραϊχ βρίσκουμε ένα ικανότατο cast ηθοποιών όπως η Εμίλια Κλαρκ («Game of Thrones»), ο Ντόναλντ Γκλόβερ και ο Γούντι Χάρελσον. Μαζί, θα δημιουργήσουν μία ατρόμητη ομάδα παρανόμων που θα μπλέξει σε εκρηκτικές περιπέτειες, με τη ζωή τους να κινδυνεύει συνεχώς.

Δείτε το «Solo: A Star Wars Story» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: