αθηνόραμα club

Δείτε το «Σωματοφύλακα του Εκτελεστή» με το αθηνόραμα Club!

17/08/2017

Ο Ράιαν Ρείνολντς υποδύεται έναν από τους καλύτερους σωματοφύλακες του κόσμου ο οποίος καλείται να προστατέψει για εικοσιτέσσερεις ώρες τον πληρωμένο εκτελεστή και θανάσιμο εχθρό του Σάμιουελ Τζάκσον. Ο εκρηκτικός τους συνδυασμός θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις πιο απρόβλεπτες καταστάσεις από τις οποίες καλούνται να βγουν σώοι και αβλαβείς.

Ο δοκιμασμένος στο είδος της περιπέτειας σκηνοθέτης Πάτρικ Χιούζ («Οι Αναλώσιμοι 3») απελευθερώνει ορμητικά γερές δόσεις άκρατης δράσης και ξεκαρδιστικού χιούμορ, χάρη στην αστείρευτη χημεία των Ρείνολντς και Τζάκσον που ευθύνεται για την επιτυχημένη μίξη εκρήξεων και gags. Οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν στο μέγιστο έναν ανεπίσημο διαγωνισμό καλύτερης ατάκας με φόντο τα ανταλλασόμενα πυρά σε γραφικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Δείτε το «Ο Σωματοφύλακας του Εκτελεστή» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: