αθηνόραμα Club

Δείτε το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» με το αθηνόραμα Club!

11/01/2018

Δείτε το συναρπαστικό πολιτικο-δημοσιογραφικό θρίλερ με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Η Μέριλ Στριπ, η μεγάλη κυρία της υποκριτικής, με 3 Όσκαρ και δεκάδες υποψηφιότητες, συμπρωταγωνιστεί με τον επίσης οσκαρικό Τομ Χανκς στη νέα ταινία του θρυλικού σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά». Το πρωτοκλασάτο τρίο ενώνει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την αληθινή ιστορία των Pentagon Papers, μια ιστορική νίκη της ελευθεροτυπίας ενάντια στις κυβερνητικές αυθαιρεσίες τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών προέδρων.

Γραμμένο από την πρωτοεμφανιζόμενη Λιζ Χάνα και τον οσκαρικά βραβευμένο Τζος Σίνγκερ («Spotlight»), το φιλμ αφηγείται την απίστευτη περιπέτεια που έζησε η Κάθριν Γκράχαμ και ο Μπέντζαμιν Μπράντλι, η εκδότρια και ο διευθυντής της «Washington Post» αντίστοιχα, οι οποίοι, όταν το 1971 έφτασαν στα χέρια τους απόρρητα κυβερνητικά μυστικά σχετικά με τον πόλεμο του Βιετνάμ, γνωστά και ως Pentagon Papers, βρέθηκαν απέναντι σε ένα οριακό επαγγελματικό και ηθικό δίλημμα που αφορούσε το μέλλον της αμερικανικής δημοκρατίας.

Δείτε το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: