αθηνόραμα Club

Δείτε το «Tomb Raider: Lara Croft» με το αθηνόραμα Club!

15/03/2018

Δείτε τις νέες καταιγιστικές περιπέτειες της ατρόμητης ηρωίδας με έκπτωση από το αθηνόραμα Club.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Αλίσια Βικάντερ («Το Κορίτσι από τη Δανία», «Από Μηχανής») παίρνει τα ηνία από την Αντζελίνα Τζολί («Lara Croft: Tomb Raider», «Tomb Raider 2: Το Λίκνο της Ζωής») στο reboot των ταινιών με πρωταγωνίστρια τη δαιμόνια αρχαιολόγο του αξέπαραστου βίντεο γκέιμ «Tomb Raider». Εδώ η νεαρή Λάρα Κροφτ αναζητά τα ίχνη του μυστηριωδώς εξαφανισμένου πατέρα της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του, έναν τύμβο σε ένα μυθικό νησί. Ένα ταξίδι στο οποίο θα ανακαλύψει τις δυνάμεις της και την ικανότητά της να κατατροπώνει κάθε εχθρό που εμφανίζεται στο διάβα της.

Η ανανεωμένη εκδοχή της αρχαιολόγου που λύνει γρίφους με την ίδια ευκολία που τσακίζει τους αντιπάλους της τη βρίσκει χωρίς τα στενά σορτ και τα διπλά πιστόλια-σήμα κατατεθέν, αλλά με ορειβατικό παντελόνι κι ένα αυτοσχέδιο τόξο που της προσφέρουν ακόμα περισσότερη ταχύτητα και ελευθερία κινήσεων. Η ταινία κινείται πολύ κοντά στον κόσμο του πιο πρόσφατο παιχνιδιού και δε θα απογοητεύσει τους φίλους της Λάρα Κροφτ.

Δείτε το «Ο Θάνατος του Στάλιν» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: