αθηνόραμα Club

Δείτε το «Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» με το αθηνόραμα club!

18/01/2018

Δείτε το βραβευμένο με τέσσερις Χρυσές Σφαίρες δράμα του Ιρλανδού Μάρτιν ΜακΝτόνα («Αποστολή στην Μπριζ», «Επτά Ψυχοπαθείς») με έκπτωση από το αθηνόραμα club.

Νοικιάζοντας τρεις διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της πόλης, μια μητέρα καταγγέλλει, μέσα από τις ανακοινώσεις που αναρτά, την τοπική αστυνομία ως ανίκανη να βρει τον ένοχο για τη δολοφονία της κόρης της. Ο Ιρλανδός Μάρτιν ΜακΝτόνα σκηνοθετεί ένα πικρό μα ταυτόχρονα αισιόδοξο δράμα πάνω σε μια επαρχιακή Αμερική γεμάτη από τη μία σκοτεινές και από την άλλη διασκεδαστικές αντιφάσεις.

Με την πολύπειρη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στο ρόλο της αποφασιστικής πρωταγωνίστριας και τον απολαυστικό Σαμ Ρόκγουελ στο ρόλο ενός οξύθυμου, ρατσιστή αστυνομικού, οι «Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» κυριάρχησαν στις πρόσφατες Χρυσές Σφαίρες αποσπώντας τέσσερα βραβεία (α’ γυναικείου ρόλου σε δράμα, β’ αντρικού ρόλου, καλύτερου δράματος και σεναρίου) και βάζουν πλώρη για άλλα τόσα Όσκαρ.

Δείτε το «Τρεις Πινακίδες Έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: