αθηνόραμα Club

Δείτε το «Wonder Wheel» με το αθηνόραμα Club!

07/12/2017

Δείτε τη νέα ταινία του θρυλικού Γούντι Άλεν με το αθηνόραμα Club!

Η Κέιτ Γουίνσλετ συναντά τον Γούντι Άλεν. Στο Κόνι Άιλαντ της δεκαετίας του ’50, η σύζυγος ενός μεσήλικα χειριστή καρουζέλ στην παραλιακή Προμενάντ ερωτεύεται παράφορα τον ίδιο νεαρό ναυαγοσώστη με την θετή της κόρη. Ενθυμούμενος τη «Θλιμμένη Τζάσμιν» και τον καλό του εαυτό, ο Άλεν κλείνει ραντεβού με τον Γιουτζίν Ο’Νιλ σε ένα ονειρικό, πικρό ερωτικό μελόδραμα.

Μέσα από την ονειρική φωτογραφία του Βιτόριο Στοράρο, ο Γούντι Άλεν διασταυρώνει δεξιοτεχνικά την πορεία ζωής των τεσσάρων χαρακτήρων, οι οποίοι ακουμπούν ο ένας στον άλλον ρομαντικές και τελικά ανέφικτες προσδοκίες. Έτσι αποκαλύπτονται μπροστά μας ένα καθημερινό και ταυτόχρονα bigger than life θέαμα, ένα σκληρό δράμα που ίσως είναι απλώς μια ιστορία που σκαρφίστηκε ένας επίδοξος συγγραφέας, κι ένας Γούντι Άλεν απ’ τα παλιά, ο οποίος χαρίζει στην Κέιτ Γουίνσλετ τον καλύτερο ρόλο της τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το «Wonder Wheel» στους επιλεγμένους κινηματογράφους του αθηνόραμα Club πληρώνοντας από Δευτέρα έως Πέμπτη και σε αρκετές αίθουσες και Παρασκευή μόνο €5 ή ένα εισιτήριο για δύο άτομα (2 for 1)! Ενημερωθείτε και για όλες τις ταινίες που μπορείτε να δείτε αυτή την εβδομάδα με την κάρτα αθηνόραμα Club εδώ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας: