Δείτε τους νικητές για την παράσταση “Greece The Musicult” του Μάρκου Σεφερλή

05/07/2018

Εκεί που νόμιζες ότι όλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και η δράση έχει μεταφερθεί σε νησιά και βοτσαλωτές παραλίες, το αθηνόραμα Club ταράζει και πάλι τα νερά με έναν ακόμη διαγωνισμό!

Με τις παραστάσεις να γίνονται sold out και το "Δελφινάριο" να γεμίζει από κόσμο έξι από τις επτά ημέρες κάθε εβδομάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχει καταφέρει να έχει το δικό του πιστό κοινό, το οποίο και τον ακολουθεί μέσα στα χρόνια. Σάτιρα, καυστικό χιούμορ και γρήγορες ατάκες που διαδέχονται η μία την άλλη καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από τα θέματα της καθημερινότητας.

Πρόσωπα του δημόσιου βίου, τηλεόραση αλλά και πολιτική, κατέχουν εξέχουσα θέση μέσα στα κείμενα των Σεφερλή – Παπαδόπουλου. Για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο η παράσταση “Greece The Musicult”, φέρνει και πάλι στο επίκεντρο την Ελλάδα και τα δεινά της, σχολιάζοντας τα πάντα και τους πάντες, από τον Πούτιν μέχρι τη Novartis και το «Power of love».

Τα μέλη του αθηνόραμα club έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μία από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Greece The Musicult”, την Παρασκευή 20/07/2018. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα από την Πέμπτη 05/07 μέχρι και την Τετάρτη 11/07. Θα κληρωθούν πέντε νικητές και ο καθένας θα κερδίσει από μια διπλή πρόσκληση.


 

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές είναι οι παρακάτω:
Μαρία - Ευσταθία Κόλλια
Μιχάλης Μανέτος
Ανδρέας Βακιρτζίδης
Αγγελική - Ελευθερία Παπασαραντοπούλου
Μαργαρίτα Προβατά