Διαδικτυακά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους & ενήλικες με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club!

17/03/2020

Yoga, Pilates, Μουσικοκινητικά Εργαστήρια, Capoeira αλλά και βιωματικά εργαστήρια, κατασκευές & δράσεις για παιδιά και ενήλικες με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club!

Αεί Φέρειν

Βιωματικά εργαστήρια, κατασκευές & δράσεις για παιδιά

Το Πρότυπο Επιστημονικό Κέντρο Βιωματικών Δράσεων για παιδιά & γονείς "Αεί Φέρειν" στηρίζοντας το σύνθημα "Μένουμε Σπίτι" μεταφέρει τα προγραμματισμένα του εργαστήρια από τις εγκαταστάσεις του στο Ο.Α.Κ.Α. μέσα σε κάθε σπίτι!
Μέσα από οθόνες υπολογιστών, tablet και κινητά τηλέφωνα γονείς, έφηβοι και παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε προγράμματα με κατασκευές, συζήτηση και προγράμματα με στόχο την ενδυνάμωση και τον εμπλουτισμό του συναισθηματικού κόσμου.

Μικροί και μεγάλοι συντονίζονται μπροστά στις οθόνες και με απλά υλικά, όπως άδειες συσκευασίες, χρώματα και χαρτιά, κατασκευάζουν, δημιουργούν και φτιάχνουν ένα πλαίσιο διασκέδασης και παραγωγικότητας, ώστε να διαμορφωθεί και να συντηρηθεί ένα θετικό περιβάλλον για τις ημέρες που μένουμε στο σπίτι.

Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τα ηλεκτρονικά εργαστήρια του "Αεί Φέρειν" επικοινωνήστε με τον κέντρο τηλεφωνικά καλώντας στα 210 6838728, 6945 416298, 6943 175605 ή μέσω email στέλνωντας το μήνυμά σας στο info@aeiferein.gr.
Τα δύο πρώτα διαδικτυακά εργαστήρια είναι δοκιμαστικά και είναι δωρεάν, ενώ με την κάρτα σας αθηνόραμα Club θα έχετε έκπτωση 20% στη συμμετοχή σας σε όλα τα εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως.

Artfygio

Yoga, Pilates, Μουσικοκινητικά Εργαστήρια, Capoeira

Το πολιτιστικό εργαστήρι "Artfygio" παρότι διέκοψε προς το παρόν τις δράσεις στους φυσικούς πολιτιστικούς χώρους του βοηθάει παιδιά και γονείς, ώστε να παραμείνουν όλοι όσο το δυνατόν πιο ενεργοί και δημιουργικοί.
Αξιοποιώντας λοιπόν τις ευκολίες που προσφέρουν τα μέσα τεχνολογίας συνεχίζουν τη λειτουργία του κέντρου διαδικτυακά προκειμένου να δοθεί μια ανάσα στους γονείς απασχολώντας τα παιδιά, και μια ευκαιρία στους εφήβους,τα παιδιά και τους ενήλικες να γυμναστούν από το σπίτι τους και να χαλαρώσουν αποβάλλοντας το άγχος.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται σε πραγματικό χρόνο και οι συμμετέχοντες θα συνδέονται με τον δάσκαλο μέσα από τον Η/Υ τους, το κινητό τους τηλέφωνο (smartphone) ή το tablet τους. Σε πρώτη φάση, ξεκινώντας ήδη από τη Δευτέρα 16/03, τα εργαστήρια που θα τρέξουν ηλεκτρονικά είναι τα εξής:
- Yoga (για ενήλικες & εφήβους)
- Yoga family (για οικογένειες με παιδιά δημοτικού)
- Pilates (για ενήλικες & εφήβους)
- Σύγχρονος χορός- Con Tempo (για παιδιά δημοτικού)
- Μουσικοκινητικό Εργαστήριο 
- Arts Pallet (για παιδιά 3ών- 6 ετών)
- Capoeira (για παιδιά δημοτικού)
Μπορείτε να δείτε εδώ ένα ενδεικτικό αρχικό πρόγραμμα.

Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε τα ηλεκτρονικά εργαστήρια του "Artfygio" παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε εδώ. Τα τμήματά είναι ολιγομελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της φόρμας). Υπάρχει όμως δυνατότητα για δημιουργία και νέων τμημάτων σε άλλες ώρες αν υπάρξει ενδιαφέρον. Με τη συμπλήρωση της φόρμας θα σας σταλεί email με οδηγίες.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScg57vHhLZ2bHezT_DS_PS8ka5DXdy-43RqZbQRr3ls8dNHXw/viewform
Τα δύο πρώτα μαθήματα είναι δοκιμαστικά και είναι δωρεάν, ενώ με την κάρτα σας αθηνόραμα Club θα έχετε έκπτωση 20% στη συμμετοχή σας σε όλα τα διαδικτυακά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν.