αθηνόραμα Club

Διακοπές...στην Αθήνα

01/08/2018

 

Έκπτωση 20% για να δεις την πόλη...αλλιώς, από ύπαιθρο, αέρα και θάλασσα!

Μη σας ξεγελούν οι δυό-τρεις μπόρες του Ιούνη, το καλοκαίρι δε παίρνει αναβολή. Οι καυτές μέρες του Ιουλίου βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και δυστυχώς δεν κανονίσαμε όλοι διακοπές στις Κυκλάδες. Αν είσαι, λοιπόν, ακόμα ένας που…ξέμεινε Αθήνα, επέστρεψε ή δεν απέδρασε ακόμα, σίγουρα θα έχεις αρχίσει να ψάχνεις πρωτότυπους τρόπους να δροσιστείς, αποφεύγοντας τις συνωστισμένες παραλίες. Και σίγουρα η πλαστική πισίνα που φούσκωσες στη ταράτσα του σπιτιού σου, δεν σου φάνηκε τελικά και πολύ καλή λύση.

Το windsurf όμως; Σε μια αμμώδη παραλία με διαβάθμιση βυθού, βρίσκεται το «Athens Windsurf» που παραδίδει μαθήματα όχι μόνο windsurf, αλλά και ιστιοπλοΐας και S.U.P., συνδυάζοντας έτσι θάλασσα αλλά και γυμναστική.

Αλλά επειδή απελευθέρωση και φυγή δε σημαίνει για όλους θάλασσα, το «Skydive Athens» και τo «Freedom Paragliding» εγγυώνται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, με βουτιές στον ουρανό! Και για όποιον είναι φυσιολάτρης, η «Trekking Hellas» διοργανώνει εκδρομές στις ωραιότερες περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας απόδραση με rafting, πεζοπορία, ποδήλατο, canoe και sea kayak. Και όλα αυτά, με έκπτωση 20%, από το αθηνόραμα Club!

Τέλος, η νέα και απόλυτα καλοκαιρινή προσθήκη στο αθηνόραμα Club, ακούει στο όνομα «YachtHop». Ναι, καλά καταλάβατε, μιλάμε για εκδρομές με σκάφος, με έκπτωση 20%! Συγκεκριμένα, το νέο τμήμα της «Istion Yachting», ασχολείται με τις οργανωμένες εκδρομές με σκάφος μίας ή και περισσότερων ημερών, από τα πιο δημοφιλή σημεία της Ελλάδας και απευθύνεται σε όσους δεν είχαν - ως τώρα - τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας εκδρομής με σκάφος. Προσφέρει, λοιπόν, ημερήσιες εκδρομές από την Αθήνα, ευέλικτες πολυήμερες εκδρομές με αναχώρηση από Αθήνα, Ρόδο, Λευκάδα, Κυκλάδες, και μονοήμερες ιστιοπλοϊκές εκδρομές σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς, όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Σκιάθο, Κώ και Ρόδο.

Εσύ ξεφούσκωσες την πισίνα στη ταράτσα σου;