Διασκέδασε όσο θες, όποτε θες με το αθηνόραμα Club

27/06/2019

Σινεμά, θέατρο, γαστρονομία και δραστηριότητες για μία εβδομάδα γεμάτη εξόδους με τιμές μειωμένες μέχρι και 50%!

Πέμπτη

Ο Γιώργος Γιαννιάς κατεβαίνει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην εμβληματική πίστα της παραλίας, για να ανάψει φωτιές παρέα με τον Χρήστο Χολίδη. Δοκιμάστε το αθηναϊκό Night Live με έκπτωση 20% στο Frangelico δείχνοντας την κάρτα σας αθηνόραμα Club.

Παρασκευή

Η θρυλική Μαρία Δασκαλόπουλου ζωντανεύει μέσα από τη χαρακτηριστική παρωδία ηθών του Μποστ "Μαρία Πενταγιώτισσα", με ερμηνευτές τον Χρ. Χατζηπαναγιώτη, την Β. Σταυροπούλου και πολλούς ακόμη! Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός με την κάρτα σας αθηνόραμα Club είτε μέσω viva.gr είτε στα ταμεία του θεάτρου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Σάββατο

Παγκράτι-Παγκρατάκι με hip vibes, φροντισμένα κοκτέιλ και ένα Flamingo να σας καλωσορίζει με έκπτωση 20%!

Κυριακή

Περιοδικές εκθέσεις εικαστικών και εκδηλώσεις μουσικής δωματίου σε ένα διατηρητέο κτίριο στην καρδιά της Αθήνας. Δοκιμάστε μια αστική Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας με μία επίσκεψη στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός με την κάρτα σας αθηνόραμα Club!

Δευτέρα

Νέα εβδομάδα, νέα ευκαιρία να κάνετε την εγγραφή σας για παιδιά από 5 έως 12 ετών στο Αεί Φέρειν Summer Camp στο Ο.Α.Κ.Α.. Κολύμβηση, τένις, beach volley αλλά και εργαστήρια, πολιτιστικές επισκέψεις και πολλά ακόμη με έκπτωση 20% από το αθηνόραμα Club.

Τρίτη

Πέντε αστεράκια από τους κριτικούς του "α" και εισιτήριο με 5€ ανά άτομο θα γίνουν οι ιδανικοί λόγοι για να επισκεφθείτε τον θερινό "Λαίς" στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος για την προβολή της ταινίας "Άγριες Φράουλες".

Τετάρτη

Με βάση την «Οδύσσεια», τις «Χίλιες και μία νύχτες» και άλλες ιστορίες, το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ» μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με προορισμό την Ιθαγδάτη. Παιδικό θέατρο στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός από το αθηνόραμα Club.