Δείτε τους τυχερούς που κέρδισαν δύο διανυκτερεύσεις στο Πήλιο με το αθηνόραμα Club!

28/12/2017

Το αθηνόραμα Club στέλνει δύο τυχερούς νικητές στο Μούρεσι Πηλίου, για.... «αγαπημένες» διακοπές στο Agapitos Villas & Guesthouses.

Οι γιορτές πλησιάζουν, το 2017 μπορεί να μην ήταν η καλύτερη χρονιά ή να ήταν απλά καλή, σίγουρα όμως το 2018 θες να είναι η χρονιά σου! Είμαστε μαζί σου σε αυτό! Να βγεις, να απολαύσεις γεύσεις στις κρυμμένες γαστρονομικές γωνιές της Αθήνας. Να πηγαίνεις σινεμαδάκι την Τετάρτη το βράδυ και θέατρο μετά την Κυριακάτικη βόλτα. Να κάνεις γιόγκα μόνος σου και εκπαιδευτικές επισκέψεις με τα παιδιά σου. Για όλα αυτά αλλά και για πολλά ακόμα είμαστε εδώ εμείς από το αθηνόραμα Club! Έτσι, εν όψει της νέας χρονιάς σε προετοιμάζουμε για τις πιο ονειρεμένες διακοπές...

Υπέροχη θέα στον Παγασητικό, αιωνόβια πλατάνια που ορίζουν πλατείες, λιθόστρωτα σοκάκια και φυσικά θάλασσα! Αν προτιμάτε διακοπές με χειμερινή αύρα, τζάκι και ζεστό καφέ, ανοιξιάτικες αποδράσεις με εκδρομές και φυσιολατρικούς περιπάτους ή καλοκαιρινές ανέμελες ημέρες με ήλιο και θάλασσα, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα κάτω από μια Ορτανσία στο μαγικό Πήλιο.

Το αθηνόραμα Club, λοιπόν, χαρίζει σε δύο τυχερούς από μια υπέροχη απόδραση μαζί με το plus one τους στο “Agapitos Villas & Guesthouses”, που σας υποδέχεται για δύο διανυκτερεύσεις! Δωμάτια που σε καλούν να χαλαρώσεις, πισίνα με θέα τη θάλασσα, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και το τέλειο κλίμα για κάθε επισκέπτη. Και η χαρά δε σταματά εκεί: μαζί με τις δύο διανυκτερεύσεις ο κάθε νικητής κερδίζει ένα a la carte δείπνο στο “El Resto Bar” για ελληνικές γεύσεις...with a twist! Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με νέες εμπειρίες και χαμόγελα!

Και μην ξεχνάς, μόλις δηλώσεις συμμετοχή παίρνεις super εκπτωτικό κωδικό για κάρτα αθηνόραμα Club! Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρισε την κάρτα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μόνο με 12€ αντί για 25 χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα βρεις στο επιβεβαιωτικό email!

Αν δεν είσαι μέλος στο αθηνόραμα Club μπορείς να γίνεις εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρεις εδώ.

Το δώρο θα κερδίσουν δύο τυχερά ζευγάρια και περιλαμβάνει το καθένα διαμονή για 2 νύχτες, κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου (εξαιρούνται επίσημες γιορτές και αργίες), καθώς επίσης και ένα δείπνο για 2 άτομα στο εστιατόριο “El Resto Bar” και μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι τις 30/09/2018.


Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά για το δώρο τους και είναι η Αλεξάνδρα Χαβιάρα και ο Κυριάκος Μίχαλος.