20% για βραβευμένες γεύσεις από το «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης στο 2ο Symposio@Ark

01/06/2019

Το Symposio at Ark, το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συγκεντρώνει στην πρωτεύουσα σημαντικούς γευστικούς πρεσβευτές της περιφέρειας και αποτυπώνει μερικά από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής.

Για μία ακόμη Πέμπτη, στις 20 Ιουνίου, το αθηνόραμα και το βραβευμένο εστιατόριο Ark καλούν τους λάτρεις της γαστρονομίας να ταξιδέψουν γευστικά μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Χαρούπι, 20 Ιουνίου, 21:00

Αέρα αυθεντικής Κρήτης φέρνει το «Χαρούπι», το ολοκαίνουργιο και αμιγώς κρητικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, που ήδη κάνει αίσθηση στο γαστρονομικό σκηνικό της πόλης. Απόλυτος «ενορχηστρωτής» ο Χανιώτης σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, ο οποίος δημιούργησε ένα μενού το οποίο πατά γερά στην πλούσια κρητική παράδοση, με προϊόντα που έρχονται απευθείας από το νησί του, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και ενσωματώνοντας αρμονικά τις μοντέρνες μαγειρικές τάσεις και τεχνικές.
Δείτε το ειδικό μενού που παρουσιάζει το «Χαρούπι» και πραγματοποιήστε την αγορά σας ηλεκτρονικά με έκπτωση 20% αποκλειστικά με την κάρτα σας αθηνόραμα Club.