«Η θυσία του Αβραάμ» στο Ηρώδειο με έκπτωση 30% από το αθηνόραμα Club

21/09/2018

Το αθηνόραμα Club σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε μια από τις τελευταίες φθινοπωρινές παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με έκπτωση 30%

Με ένα από τα αριστουργήματα της κρητικής λογοτεχνίας, το έργο «Η θυσία του Αβραάμ» του Βιτσέντζου Κορνάρου έρχεται στο Ηρώδειο για μια παράσταση την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στις 21.00. Γραμμένο περί τον 16ο αιώνα το έργο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αναγεννησιακής μορφής, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως γέφυρα ενώνοντας το αρχαίο δράμα με το αναγεννησιακό. Η θρησκευτική παράδοση, το τελετουργικό, τα ήθη και τα έθιμα «ξεπηδούν» μέσα από την πλοκή του έργου με βασικό εργαλείο την λαϊκή μουσική.

Η παράσταση, σκηνοθετημένη από τον Ηλία Μαλανδρή με μουσική Χρήστου Λεοντή και Αντώνη Παπαγγελή, αποτελεί μια μοναδική σύμπλευση κορυφαίων καλλιτεχνών, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Λευτέρης Ελευθερίου, αλλά και ο Ψαραντώνης με την Νίκη Ξυλούρη, πλαισιωμένοι από την Χορωδία Βυζαντινής Μουσικής «Τέττιξ» υπό την διεύθυνση του πρωτοψάλτη Γιώργου Ναούμ, και καταξιωμένους ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές. Το έργο ανεβαίνει με πρωτοβουλία της Εταιρίας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά., ενώ τα καθαρά έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στον σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Χρησιμοποιείστε τον αριθμό της κάρτας σας αθηνόραμα Club στο πεδίο «Κωδικός» στο viva.gr και αποκτήστε έκπτωση 30% σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων.
* Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά την προπώληση εισιτηρίων μέσα από το viva.gr.