Club

«Κάθαρση τώρα» με το αθηνόραμα Club

17/05/2018

Μπολιασμένη με σουρεαλισμό αλλά και ρεαλισμό είναι η πολιτική σάτιρα «Κάθαρση τώρα» του Μαλαισιανού συγγραφέα, σκηνοθέτη, ηθοποιού και ακτιβιστή Kee Thuan Chye που μπορείτε να δείτε με το Αθηνόραμα Club στο Αγγέλων Βήμα.

«Απέναντι στην ανατροπή της καθημερινότητάς μας που πονάει, βάζουμε μιαν υγιή ανατροπή. Αυτήν που μάς αποκαλύπτει και μάς χαρίζει η Τέχνη». Αυτό είναι το μότο του θεάτρου Αγγέλων Βήμα που συνεχίζει να μας «προκαλεί» θεατρικά με ένα σύγχρονο πολιτικό έργο, που η δράση κινείται σε δυο επίπεδα. Στο «Κάθαρση τώρα» το ένα επίπεδο είναι σουρεαλιστικό και παρουσιάζει τους πολιτικούς σαν μαριονέτες-μέλη ενός τσίρκου, ενώ το δεύτερο επίπεδο, καθαρά ρεαλιστικό, παρουσιάζει τους απλούς ανθρώπους να κινούνται σε μια καθημερινότητα που συγκινεί αλλά και προβληματίζει...Ο Μαλαισιανός συγγραφέας, σκηνοθέτης, ηθοποιός και ακτιβιστής Kee Thuan Chye έγραψε το έργο με αφορμή τη στυγνή δικτατορία της δεκαετίας του ’60 στη χώρα του. Η Μαργαρίτα Δαλαμάγκα- Καλογήρου το σκηνοθέτησε με πρωταγωνιστές τους Σάββα Βασιλειάδη, Αφροδίτη Βραχοπούλου, Σόνια Καλαϊτζίδου, Άννα Κρίνου, Θάνο Κώτση, Νίκο Πολύζο, Σταύρο Ράγια, Αλέξανδρο Φιλιππόπουλο και Βασίλη Χατζηδημητράκη.
Δείτε την παράσταση με την προνομιακή τιμή εισόδου (50% έκπτωση στην αγορά 2 εισιτηρίων, δηλαδή 2 άτομα με ένα εισιτήριο).