Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το επόμενο live στο "Jazzet Café"

04/10/2018

Αντί να περάσετε το Σαββατόβραδο στο σπίτι, πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και απολαύστε μια ατμοσφαιρική βραδιά στο "Jazzet Café"

Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 21.30 το αθηναΪκό κοινό που αγαπά την jazz, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την πρώτη μουσική συνύπαρξη, δύο μεγάλων μυσταγωγών της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής. Η κιθαριστική συνθετική ιδέα του Λευτέρη Χριστοφή, ενώνει τζαζ, fusion και ethnic και μεταπλάθει ήχους και συναισθήματα έχοντας ως μέσο μια μοντέρνα μινιμαλιστική προσέγγιση. Ένας ιδιαίτερος οργανικός ήχος δίνει μια νέα λυρική πνοή σε πρωτότυπες συνθέσεις, αλλά και παλαιότερες επιλογές απ’ τα προσωπικά άλμπουμ του καλλιτέχνη. "Στα plus", οι ήχοι απ’ τα ανατρεπτικά κρουστά του Σόλη Μπαρκή.

Από την ακοή στην όραση, με την επίσκεψή σας στο "Jazzet Café", μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση φωτογραφίας “JAZZ MOMENTS” του Ανδρέα Ζαχαράτου στον αδερφό – χώρο "Artega Gallery". Η ελληνική & διεθνής τζαζ σκηνή αιχμαλωτίζεται, αποτυπώνοντας το συναίσθημα και το δυναμισμό της τζαζ μουσικής. Κάθε νότα μεταφράζεται σε κλικ και κάθε ακουστικό συναίσθημα σε μία φωτογραφική σύνθεση.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και δηλώστε μέρος στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club στο facebook για δύο διπλές προσκλήσεις. Το δώρο αφορά την είσοδό σας στο χώρο.
*Στο δώρο δεν περιλαμβάνονται τα ποτά. Κάντε χρήση της κάρτας σας αθηνόραμα Club, ώστε να απολαύσετε επιπλέον έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού κατά την επίσκεψή σας.

Βήματα συμμετοχής στο διαγωνισμό:



  •  Κάντε λάικ στο συγκεκριμένο post

  •  Γράψτε σε σχόλιο το όνομα του ανθρώπου που θα σας συνοδεύσει στη συναυλία στις 06/10.

    Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 05/10 στο επίσημο fb page του αθηνόραμα Club και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.