Δείτε ποιοι κερδίζουν 40 συμμετοχές σε εργαστήρια για γονείς & παιδιά από το «Mimi and Mou»

26/09/2019

Το «Mimi and Mou» είναι νέα άφιξη στις επιχειρήσεις του αθηνόραμα Club και το γιορτάζουμε! Πάρτε μέρος και κερδίστε μία από τις 40 συμμετοχές σε εργαστήρια για παιδιά, μαμάδες & μπαμπάδες!

Let's play, Τρίτη 8/10, 17:30-18:30

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 4-7 ετών
Μέσα από τη δημιουργική διαδικασία του θεατρικού παιχνιδιού οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν και ενεργοποιούν το σώμα τους, βρίσκουν τη θέση τους στο χώρο, παίζουν με τους ρυθμούς και τους ήχους, αυτοσχεδιάζουν, έρχονται σε επαφή με καινούργιους φίλους, κινητοποιούν τη φαντασία τους και σίγουρα…διασκεδάζουν.

Relaxing with art, Τρίτη 8/10, 17:30-18:30

Εικαστικά για μαμάδες
Οι υποχρεώσεις μίας μητέρας είναι αμέτρητες, οι ρυθμοί της καθημερινότητας έντονοι, ωστόσο χρειάζεται να βρίσκει λίγο χρόνο και για τον εαυτό της! Το Εργαστήρι μας δίνει την ευκαιρία μέσα από ένα εικαστικό εργαστήρι την ευκαιρία στις μαμάδες να εκφραστούν εικαστικά την ώρα που τα παιδιά τους κάνουν θεατρικό παιχνίδι.

Εργαστήρι υποκριτικής για ενήλικες, Τετάρτη 9/10, 19:00-20:30

Τεχνικές θεάτρου για ενήλικες
Το εργαστήρι απευθύνεται σε ερασιτέχνες του θεάτρου, αλλά και σε όσους αγαπάνε το θέατρο και θέλουν να το γνωρίσουν από μέσα. Δεν απαιτεί κάποιες ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Το μάθημα περιλαμβάνει σωματικές ασκήσεις, θεατρικά παιχνίδια, αυτοσχεδιασμούς, γνωριμία και χρήση διαφορετικών τεχνικών θεάτρου, επαφή με διάφορες μεθόδους θεάτρου, μελέτη θεατρικών κειμένων από διαφορετικά είδη και εποχές και προετοιμασία για την παρουσίαση παράστασης στο τέλος της χρονιάς.

Painting and imagination, Παρασκευή 11/10, 19:00-20:00

Εικαστικό εργαστήρι για παιδιά 8-12 ετών
Στο μάθημα εικαστικών για παιδιά, μέσα από ποικίλα υλικά ζωγραφικής, γλυπτικής και κατασκευών (χρώματα ζωγραφικής, πηλό, πορσελάνη, πλαστελίνη, μακετόχαρτα, ανακυκλώσιμα υλικά, χαρτόνια, σπάγκους, ξύλο, πλακάκι, πέτρα, σφουγγάρια, υφάσματα, σύρμα, γυαλί κ.ά.), τα παιδιά γνωρίζουν διαφορετικές τεχνικές ζωγραφικής και χειροτεχνίας, αναπτύσσοντας μια δική τους εικαστική γλώσσα.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό του αθηνόραμα Club διαλέγοντας το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει μία από τις 40 συμμετοχές. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 7/10 (16.00 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με mail.

Προσοχή: για την είσοδό σας στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας σας αθηνόραμα Club καθώς και της ταυτότητάς σας.

Let's play, Τρίτη 8/10, 17:30 | Relaxing with art, Τρίτη 8/10, 17:30 | Εργαστήρι υποκριτικής, Τετάρτη 9/10, 19:00 | Painting and imagination, Παρασκευή 11/10, 19:00

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε & οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.
Οι νικητές είναι:

Let's play, Τρίτη 8/10, 17:30-18:30
Αθηνά Σιωπηρου
Γεωργαλη μαρινα
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ
Παναγιωτοπουλου χριστινα
Μαρίνης Σύρος
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ
Φωτεινή Τίκκου
Ευάγγελος Σταυρόπουλος
IASONAS MARKOPOULOS
ΜΊΝΑ ΠΕΛΈΚΗ

Relaxing with art, Τρίτη 8/10, 17:30-18:30
ΝΙΩΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Σταμάτιος Βλάχος
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΡΑΛΗ ΑΡΓΥΡΗ
Κωνσταντίνα Καλέτου
Λιοδάτου Κική
Μαργαρίτη Στέλλα
Στεφανάκη Τούλα
Παπαδοπούλου Νίκη
Δενάλα Δήμητρα

Εργαστήρι υποκριτικής για ενήλικες, Τετάρτη 9/10, 19:00-20:30
Χειλάνη Ράνια
Φεπαντού Σοφία
Λαξένη Πόπη
Σεργιανοπούλου Φωτεινή
Ιφικράτης Πολάλης
ΒΟΥΓΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Παναγιώτης Μερκούρης
Σακκά Κατερίνα
Κατερίνα Κουμούτση
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΑΚΗ

Painting and imagination, Παρασκευή 11/10, 19:00-20:00
Γιαννακου βικυ
Ιωάννα Βασιλάτου
ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΟΥΜΑΝΗ
Ελένη Μπαλαουρα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΟΥΤΗΣ
Αγγελική Καββαθά
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΖΟΛΩΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Γιώργος Χατζηκωτούλας
Κακούρης Σπυρίδων