Δείτε ποιοί κερδίζουν 5 παιδικά βιβλία δραστηριοτήτων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

27/06/2018

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του αθηνόραμα club και κερδίστε 5 αντίτυπα βιβλίων για τις διακοπές και τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών.

Μια ολοκαίνουργια σειρά παιδικών βιβλίων γεμάτη χρώματα και διασκεδαστικές δραστηριότητες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών να περάσουν τις διακοπές τους ή τον ελεύθερό τους χρόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Ζωγραφική, παιχνίδια με κουίζ και σύγκριση εικόνων με πολλά αυτοκόλλητα περιλαμβάνει το «Βιβλίο των διακοπών» (για παιδιά από 4 ετών), ενώ τα βιβλία «Ζωγραφιές και παιχνίδια για ξένοιαστες διακοπές» και «Παιχνίδια και δραστηριότητες για ξένοιαστες διακοπές» για παιδιά από 6 ετών είναι γεμάτα με σκίτσα με λαβύρινθους, ζωγραφιές και κρυπτόλεξα, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για ομαδικά παιχνίδια που θα διασκεδάσουν τα παιδιά και θα τα βοηθήσουν να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.

Τη σειρά των εκδόσεων Μεταίχμιο συμπληρώνουν τα βιβλία «100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο ταξίδι» και «100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο αυτοκίνητο» (για παιδιά από 7 ετών) με κρυπτόλεξα, σταυρόλεξα, κουίζ, λαβύρινθους, σουντόκου και πολλά ακόμα που υπόσχονται να απασχολήσουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο.

Τα μέλη του αθηνόραμα club έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν τα πέντε βιβλία δραστηριοτήτων των εκδόσεων Μεταίχμιο συμμετέχοντας στον διαγωνισμό από την Παρασκευή 29/6 μέχρι την Τετάρτη 4/7. Θα κληρωθούν πέντε νικητές και ο καθένας θα κερδίσει ένα αντίτυπο.

Η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει λήξει.

Οι νικητές είναι οι :


Παπαγιάννη Ειρήνη («Βιβλίο των διακοπών»)
Μαλωτίδη Βασιλική («Ζωγραφιές και παιχνίδια για ξένοιαστες διακοπές»)
Θάνος Χαράλαμπος («Παιχνίδια και δραστηριότητες για ξένοιαστες διακοπές»)
Δρακοπούλου Ευτυχία («100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο ταξίδι»)
Τζανακάκη Δέσποινα («100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο αυτοκίνητο»)