Δείτε ποιοι κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για βραδιές Live Jazz!

13/12/2018

Το αθηνόραμα Club σας "εισάγει στο Δωδεκαήμερο" με τις πιο εορταστικές μελωδίες του Jazzèt Cafè - The Jazz Club.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Ένα από τα μακροβιότερα group εγχώριας μουσικής σκηνής, οι "Human Touch" με 20 χρόνια πορείας, παρουσιάζουν εξελιγμένους ήχους με αυθεντικότητα. David Lynch, Γιώτης Κιουρτσόγλου, Σταύρος Λάντσιας, ή κατά κόσμον "Human Touch", μπαίνουν πίσω από σαξόφωνα, μπάσα, πλήκτρα, ντραμς, κρουστά, φλογέρες και φωνές, παρουσιάζοντας τη «μυσταγωγία του Ανθρώπινου Αγγίγματος».

Διαλέγοντας ως επιλογή την «Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου» στη φόρμα του διαγωνισμού μπαίνετε στην κλήρωση για μια από τις δύο διπλές προσκλήσεις εισόδου για το live των "Human Touch" στις 21/12, 22:00 στο Jazzét Café.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Μία εξέχουσα μουσική προσωπικότητα, ο Γιώργος Κοντραφούρης, επιστρέφει στο Jazzèt Cafè με εξεζητημένο ήχο και φιλόξενη αύρα. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Κοντραφούρης εμφανίζεται με μια νέα εκδοχή του Baby Trio και μια έκπληξη: αυτή τη φορά θα έχει και γυναικεία φωνητικά, σ’ ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές, βγαλμένο από τα ψυχεδελικά ‘60s και τη μουσική του Brian Auger και της Julie Driscoll.

Διαλέγοντας ως επιλογή το «Σάββατο 22 Δεκεμβρίου» στη φόρμα του διαγωνισμού μπαίνετε στην κλήρωση για μια από τις δύο διπλές προσκλήσεις εισόδου για το live «George Kontrafouris – Baby Trio featuring Dimitra Kokkinopoulou» στις 22/12, 22:00 στο Jazzét Café.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο κιθαρίστας Άγγελος Γαβριήλ μετά την παρουσίαση του βιβλίου του «Η Συνοπτική Ιστορία της JAZZ» θα παίξει γνωστά jazz standards με τον κοντραμπασίστα Κώστα Κωνσταντίνου και τον drummer Παναγιώτη Κωστόπουλο.

Διαλέγοντας ως επιλογή την «Κυριακή 23 Δεκεμβρίου» στη φόρμα του διαγωνισμού μπαίνετε στην κλήρωση για μια από τις δύο διπλές προσκλήσεις εισόδου για το live «Άγγελος Γαβριήλ Standarts Τριο» στις 23/12, 21:30 στο Jazzét Café.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, το Jazzét Café θα παρουσιάσει ένα εορταστικό τζαζ πρόγραμμα “Jazzin on Christmas Eve”. Η diva της ελληνικής τζαζ σκηνής Nάσια Γκόφα στο τραγούδι συνοδευόμενη στην κιθάρα από τον εξαιρετικό Πάνο Ηλιού θα ερμηνεύσουν ένα πρόγραμμα με Jazz – Swing Standards. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, δοσμένες από την αυθεντική τζαζ φωνή της Νάσιας και την αυτοσχεδιαστική διάθεση της κιθάρας του Πάνου Ηλιού, θα μεταφέρουν το κοινό στην ατμόσφαιρα των jazz clubs της Νέας Υόρκης.

Διαλέγοντας ως επιλογή την «Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου» στη φόρμα του διαγωνισμού μπαίνετε στην κλήρωση για μια από τις δύο διπλές προσκλήσεις εισόδου για το live «Jazzin on Christmas Eve» στις 24/12, 22:00 στο Jazzét Café.

Για να κερδίσετε μία (1) από τις δύο (2) διπλές προσκλήσεις εισόδου για κάθε μία από τις παραστάσεις του Jazzèt Cafè - The Jazz Club (Στρ. Καραϊσκάκη 99-101, Χαϊδάρι, τηλ.: 2105815626) συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τετάρτη 19/12, διαλέγοντας την ημέρα που σας ενδιαφέρει. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα γίνει την Πέμπτη 20/12 (2 μ.μ.) και οι νικητές θα ενημερωθούν με μέηλ ή τηλεφωνικά.
Προσοχή: Το δώρο αφορά την είσοδό σας στις συναυλίες και δεν περιλαμβάνει τα ποτά. Χρησιμοποιήστε την κάρτα σας αθηνόραμα Club, ώστε να απολαύσετε έκπτωση 25% στο σύνολο της παραγγελίας σας (η έκπτωση ισχύει και για τις τέσσερεις συναυλίες).

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με μέηλ.

Οι νικητές είναι οι παρακάτω:


Παρασκευή 21/12
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Σάββατο 22/12
ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ


Κυριακή 23/12
ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


Δευτέρα 24/12
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ