Δείτε ποιοι κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για παιδικές παραστάσεις με το αθηνόραμα Club

05/12/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club και διεκδικήστε 15 διπλές προσκλήσεις για τις παιδικές παραστάσεις «Η καρέκλα που φανταζόταν» και «Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας».

«Η καρέκλα που φανταζόταν»

Κυριακή 15/12 (11:30 π.μ.), Θέατρο της Ημέρας

Η παιδική διαδραστική παράσταση «Η καρέκλα που φανταζόταν» το νέο έργο της Στέφης Θεοδότου, ανεβαίνει στη σκηνή του «Θεάτρου της Ημέρας», με ζωντανή μουσική επί σκηνής!
Η Ονειρένια είναι ένα παιδί που με τη φαντασία της βουτάει στην Ιστορία, εξερευνά παραδεισένια μέρη στον χάρτη και ταξιδεύει στους πλανήτες. Τι θα συμβεί όταν ανακαλύψει ότι η καρέκλα της...μιλάει; Και όχι μόνο μιλάει…παραμιλάει! Την λένε Κική (από Ακακία) και την ψάχνει με αγωνία η παλιά της φίλη, η σχολική καρέκλα η Κρίστη (από Κυπαρίσσι) που γνωρίζονταν από όταν ήταν ακόμη δέντρα. Μια παλιά φιλία ανανεώνει την εσωτερική της δύναμη με νέα μορφή σε νέο σπίτι, το σχολικό περιβάλλον. Παρέα με την παιχνιδιάρα κυρία Γνώση και την πολύτιμη κυρία Φαντασία, ο σκηνικός χώρος μεταμορφώνεται σε έναν μαγικό τόπο δημιουργικότητας. Τα παιδιά γίνονται ενεργό μέρος της παράστασης και μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και τη θεατρική διάδραση ψυχαγωγούνται, εκπαιδεύονται και μαθαίνουν πώς να ταιριάζουν τη Φαντασία με τη Γνώση! Για παιδιά 3-10 ετών.
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 11:30 π.μ., Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι (Μετρό Πανόρμου), 2106897785

«Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας»

Κυριακή 15 & 22/12 (12.00 π.μ.), Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη

Εγκαινιάζοντας μια νέα σεζόν προσφοράς και ανθρωπιάς, η Ελπίδα Μηναδάκη, συγγραφέας και θεατρική παραγωγός, μεταφέρει για 2η συνεχόμενη χρονιά την παράσταση «Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας» από το ομώνυμο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη με σκοπό να μυήσει τα παιδιά στην τέχνη, τη μυθολογία, αλλά κυρίως στην προσφορά και την αλληλεγγύη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Σκοπός ζωής».
Μια κόκκινη ομπρέλα, ξεχασμένη από τον κάτοχό της στην ομπρελοθήκη της Πινακοθήκης Ουφίτσι, ανακαλύπτει τη μαγεία των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής στον κόσμο. Γνωρίζει από κοντά την Αφροδίτη, την Ώρα, τους Ανέμους, αλλά και τον ζωγράφο Σάντρο Μποτιτσέλι, τη Σιμονέτα, τον Τζουλιάνο και αποφασίζει να κάνει μια πολύ παράξενη… μετακόμιση. Έτσι αρχίζει το ταξίδι της μέσα στο διάσημο πίνακα «Η γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι»!
Τα παιδιά παιδαγωγούνται, ψυχαγωγούνται και εξοικειώνονται με τον πίνακα και την ιστορία του.
Κυριακή 15 & 22 Δεκεμβρίου 12.00 π.μ., Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη, Αθ. Διάκου & Τζιραίων 13, Μακρυγιάννη (μετρό Ακρόπολη), 2103005169

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό του αθηνόραμα Club συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα & επιλέγοντας την παράσταση που σας ενδιαφέρει μέχρι την Παρασκευή 13/12/2019 (στις 18:30). Από την κλήρωση θα αναδειχθούν 15 νικητές (5 διπλές προσκλήσεις ανά παράσταση) και οι νικητές θα ενημερωθούν για το δώρο τους με email λίγο μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
*Προσοχή: για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας.

Η καρέκλα που φανταζόταν, 15/12, 11:30 | Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας, 15/12, 12:00 | Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας, 22/12, 12:00

Η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί και οι νικητές έχουν ενημερωθεί με email.


Οι νικητές είναι:


«Η καρέκλα που φανταζόταν»
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 11.30 π.μ.


ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Milionis Georgios
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Τελιου ιωαννα
Καννιδου Δεσποινα


«Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας»
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12.00 π.μ.


ΗΡΑ ΔΡΑΝΔΑΚΗ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΤΙΑΝΟΥΔΗΣ
Σωτηρόπουλος Γρηγορης


«Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας»
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12.00 π.μ.


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΟΥΒΑΡΗ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΓΑΚΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΤΗΣ
ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Διονύσης Συρεβέτας